FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Corespondenţă GSP din Turcia » GALERIE FOTO Antrenament în ploaie! Jucătorii de la FCSB au tras tare sub comanda lui Dică

FOTO: Raed Krishan +22   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de , - Publicat sambata, 13 ianuarie 2018 15:25

FCSB, locul 2 din Liga 1, se pregătește intens pentru începerea părții a doua din sezonul regulat.

La antrenamentul de azi, jucătorii steliști au fost supuși la antrenamentele dificile conduse de Nicolae Dică și preparatorul fizic Marian Lupu.

În plus, la Belek a plouat torențial azi, iar jucătorii au avut de îndurat vremea grea. Cu toate acestea, steliștii s-au antrenat intens pentru a fi gata de reluarea campionatului.

FCSB va sta în Belek până pe 18 ianuarie, iar în ultima zi de cantonament va juca un amical împotriva celor de la Olimpik Donețk, de la ora 15:00.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
minell73
minell73  •  13 Ianuarie 2018, 18:41
Postat de nebraska pe 13 Ianuarie 2018, 16:40

Trebuia sa dati cu bata-n balta, in doua fraze ati bagat stelistii scriind de niste amarati de fcsbusti....unde e moralitatea in jurnalismul vostru?

Cel putin 10 articole pe zi despre noatine.

nebraska
nebraska  •  13 Ianuarie 2018, 16:40

Trebuia sa dati cu bata-n balta, in doua fraze ati bagat stelistii scriind de niste amarati de fcsbusti....unde e moralitatea in jurnalismul vostru?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează