FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cornel Dinu a ajuns la capătul puterilor: "M-am săturat de această lume!"

Dinu suferă de mai bine de doi ani de depresie severă
Dinu suferă de mai bine de doi ani de depresie severă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 iunie 2011 00:00 / Actualizat marti, 07 iunie 2011 19:07

Cornel Dinu e internat de o săptămînă la spitalul MAI şi i-a şocat pe doctori cînd le-a transmis că ar vrea să scape de suferinţa din ultimii ani.


Mister trece prin momente grele. Dinu este internat de o săptămînă la spitalul MAI, acolo unde îi sînt administrate vitamine şi i-au fost făcute mai multe analize. Diagnosticul doctorilor a fost depresie severă şi oboseală cronică!

Starea lui Dinu s-a înrăutăţit în urmă cu două săptămîni, cînd, în aceeaşi zi, a primit două veşti devastatoare. Soţia sa, Silvia, a fost la Geneva, unde un doctor renumit a încercat desfundarea arterelor pentru ca sîngele să circule normal la piciorul drept, dar nu s-a putut face nimic şi există riscul amputării, cum s-a întîmplat şi cu celălalt picior în trecut! Apoi, a venit moartea naşului şi bunului său prieten, scriitorul Fănuş Neagu. "A fost pur şi simplu devastat! Niciodată nu l-am văzut pe Cornel Dinu atît de dărîmat şi lipsit de vlagă!", povestesc apropiaţii.

Doctorii de la spitalul MAI au reuşit să-l pună pe picioare, însă au fost şocaţi de discursul său: "M-am săturat de atîtea şi atîtea probleme. Nu mă mai interesează lumea asta şi dacă aş putea aş vrea să scap, dar i-aş lăsa pe oamenii care au nevoie de mine la greu. Soţia, băiatul... Ar fi un gest de laşitate să nu lupt!". Medicii sînt însă bucuroşi că starea lui Mister s-a îmbunătăţit vizibil în ultimele ore, iar azi sau mîine va fi externat, recomandarea fiind să se odihnească şi, pe cît posibil, să nu se mai enerveze!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
madalindinamovistu87
madalindinamovistu87  •  11 Iunie 2011, 16:57

IN ACESTE MOMENTE GRELE TREBUIE SA FIM ALATURI DE DOI SPORTIVI BUNII AI ROMANIEI.O LEGENDA CORNEL DINU MULTA SANATATE SI FII TARE.PLUS DRAMA TRAITA DE FOSTU STELIST MIHAI BISHONU NESU.SANATATE MULTA LA AMINDOI

liviu95
liviu95  •  08 Iunie 2011, 22:10

Multa sanatate domnule DIINU. Toata Romania e alaturi de tine indiferent de culorile pe care le iubesc. Tu esti si ai fost o legenda a fotbalului romanesc nu numai al lui Dinamo! Sanatate, noroc si tot ce va doriti, LUPTATI SA TRAITI PENTRU NOI!!! CORNEL DINU CORNEL DINU CORNEL DINU!!!!

radu2082
radu2082  •  08 Iunie 2011, 18:35

Fii tare Mister!!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează