FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cornel Dinu: "Adrian Cristea nu e cu nimic mai prejos decît Totti sau Del Piero"

Articol de GSP - Publicat marti, 16 februarie 2010 00:00

Cornel Dinu îl aseamănă pe "Prinţul" Adrian Cristea cu italienii Francesco Totti sau Alessandro del Piero. Oficialul dinamovist mai spune că formaţia din Ştefan cel Mare ar avea nevoie de un stoper.

"Nu doar Adrian Cristea se află într-un moment de rătăcire, toată România e într-o mare rătăcire. El e un jucător valoros, de creaţie, mi-a plăcut tot timpul. Educaţia lui incipientă la Iaşi şi la Dinamo trebuia făcută altfel. Dacă ar intra tot timpul în ritm, ar fi foarte bine, are momente halucinante de creaţie. Adrian Cristea nu e cu nimic mai prejos decît Totti, Del Piero.

Cred că avem nevoie de un stoper, chiar dacă Dinamo are la ora actuală un lot destul de complet, o echipă mai mult decît competitivă, încă avem şanse la titlu, chiar dacă diferenţa de puncte e destul de mare. faţă de primul loc. Avem nevoie şi de noroc, nu doar de jucători. Conducerea face eforturi, e de apreciat. Avem nevoie de un stoper", a spus Dinu la Contraatac, de la GSP TV.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (38)
 •  16 Februarie 2010, 23:54

cum sa nu???? e rom doar atat :))))

 •  16 Februarie 2010, 23:44

adica: Dacia Logan e la fel de buna ca un BMW doar ca nu accelereaza asa de repede si nu sta asa bine in curbe, plus alte citeva detalii. :P

b.ogdan
b.ogdan  •  16 Februarie 2010, 23:23

Cristea,cu siguranta este mai bun ca cei doi la un loc! Mare dreptate!Dinu le face reclama la italienii astia doi pe spatele lui Cristea. Cati bani o fi primit Dinu de la italieni sa le faca reclama?

Vezi toate comentariile (38)
Comentează