FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ACS POLI 1-2

Cornel Dinu, atac frontal după o nouă înfrângere a lui Dinamo: "Jocul echipei e precum blugii lui Mutu" :)

FOTO: GAZETA SPORTURILOR
FOTO: GAZETA SPORTURILOR

Articol de GSP - Publicat luni, 11 septembrie 2017 22:34

Cornel Dinu, fostul mare jucător al lui Dinamo, a criticat jocul roș-albilor din meciul cu ACS Poli Timișoara, pierdut cu 1-2. Acesta s-a legat de campania de achiziții rudimentară realizată de "câini", însă nu l-a menajat nici pe preparatorul fizic Javi Reyes. 

" Dinamo a făcut niște achiziții târzii, mai mult decât discutabile. A adus niște jucători care veneau după accidentări complicate. În schimb, a pierdut jucători importanți și nu a adus înlocuitori cu aceeași atitudine. 

Nu înțeleg cum Dinamo era o echipă atât de agresivă la venirea lui Contra, joc cu care s-a impus în sezonul trecut, iar acum nu mai e.  Ce s-a adus și cum s-a adus în această pauză e mai mult decât discutabil, e condamnabil aș putea spune. Mă doare ce se întâmplă. Un om care vrea să facă lucruri bune, cum e Negoiță, nu cred că are lângă el oameni capabili să se ocupe de transferuri și să se sfătuiască cu antrenorul. 

Surprinzător, după 14 zile de întreruperi, Dinamo a dat dovadă că e o echipă care joacă un fotbal de invalizi, fără viteză. Nu știu ce face acest preparator fizic mult prea lăudat (n.r. - Javi Reyes). E inadmisibil ca după o întrerupere jucătorii să meargă pe teren. 

Pericolul este mare, Dinamo este aproape să rateze acest campionat, mai ales că după cinci victorii și patru înfrângeri spun foarte mult. Pare un oarecare adio de la primele locuri. În momentul de față, Dinamo își poate pericilita prezența în play-off", a declarat Cornel Dinu, la TV Dolce Sport. 

"Procurorul" nu i-a iertat nici pe Adrian Mutu și Ionel Dănciulescu, directorul general și directorul sportiv de la Dinamo. 

"Mutu și Dănciulescu își arată pe la TV blugii rupți. Trebuie să aibă altă ținută în calitate de conducători. Mutu trebuie să vină în costum, nu în blugi, dacă e om serios. Directorii sportivi din Europa vin în blugi? Cum sunt blugii lui Mutu așa e și jocul lui Dinamo, rupt!".

Citește AICI cronica partidei Dinamo - ACS Poli 1-2

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (26)
deva1
deva1  •  26 Septembrie 2017, 00:14

Cu asemenea echipa nu cred ca Dinamo va prinde play off-ul.Imi pare rau pt Dinamo, o echipa cu traditie. Toate cele 3 articole au fost scrise pe 12 sept. 2017 dupa analiza meciului Dinamo-Poli Timisoara.Acum dupa Steaua-Dinamo, vad ca echipa merge tot rau, de fapt a facut 1 punct din dina 9 puncte posibile dupa, 3 meciuri.Trebuie bagati jucatori romani, chiar juniori.Daca nu e posibil sa termine pe 7-8 in final.Vom vedea dupa ultima etapa din retur .imi pare rau ca s- a ajuns aici. Contra a plecat de la Dinamo extrem de sifonat cu intregul lui staff.Cred ca FRF s- a grabit in alegerea lui dar poate va reusi calificarea la Euro.Nu tot ce este ieftin este si bun!

deva1
deva1  •  12 Septembrie 2017, 17:22

Nu tin cu nici o echipa din Liga 1 ci doar cu Nationala Romaniei!sper in revigorarea urgenta a fotbalului romanesc caci degeaba avem si vom avea stadioane mai bune si mai noi , mai frumoase daca scade calitatea jucatorilor adusi de nu stiu unde, care pareau epuizati, mai mult decat odihniti dupa cele 15 zile de pauza din campionat. Stiati ca Antrenorul Braziliei inainte de CM a interzis cu 4 luni orice legatura sexuala a jucatorilor brazilieni, fara sotii, prietene, amante in cantonamentul Braziliei si apoi a iesit campioana mondiala?!oare acest lucru se aplica in fotbalul romanesc. de unde sa aiba energie jucatorul...?

deva1
deva1  •  12 Septembrie 2017, 17:13

De ce trebuie ca galeria lui Dinamo Bucuresti sa il injure pe Marius Lacatus si pe Steaua ?De ce FRF sau lPF nu penalizeaza si amendeaza asemenea acte pe stadioanele din Romania?Ce nu am inteles a fost : cand a egalat Timisoara , galeria lui Dinamo B. l-a injurat rau pe Marius Lacatus!!!ce legatura are Lacatus cu faultul facut in careu , cu galbenul primit si cu golul din penalty primit de Dinamo?Galeria a fost frumoasa exceptand cele cateva injuraturi nasoale la adresa Steaua si Lacatus. Nu stiu ce s-a intamplat in repriza a doua caci am plecat plictisit ca nu vad un fotbal adevarat obisnuit cu Dinamo din anii 1980-1990 si un pic dupa aceea, cand iesea campioana si avea jucatori de mare valoare.Cred ca nationala e oglinda echipelor si nivelului de aseara vazut pe stadion. Daca nu se vor folosi jucatori tineri si juniori romani m care ar manca pamantul alergand sa demonstreze , fotbalul romanesc va fii in si mai mare declin si nu va mai termina pe locul 4 campaniile de calificare ci pe 5 sau 6!Ma gandesc la viitorul stadion Dinamo si ce frumos va arata in 2020!Pozitia e in buricul capitalei dar pacat ca aseara parea ca asist la un meci nu in Bucuresti ci intr-o comuna , datorita nr. mic de spectatori, si calitatii galeriei care injura din cand in cand foarte tare, adica au un repertoriu cu refren bine pus la punct, si datorita primei reprize foarte slabe nedemna de liga 1 .Sau poate asta e nivelul in liga 1?

Vezi toate comentariile (26)
Comentează