FOTBAL  »  LIGA 1  »  UNIREA URZICENI E CAMPIOANĂ ÎNAINTEA ULTIMEI ETAPE DACĂ POLI NU PRIMEŞTE PUNCTELE DE LA TAS!

Cornel Dinu: "Borcea e la spital, a spart un geam şi s-a rănit grav!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 mai 2009 00:00

Administratorul delegat al lui Dinamo, Cornel Dinu, este de părere că formaţia condusă de Dan petrescu a cîştigat titlul pe merit.

”S-a făcut dreptate şi Unirea a luat titlul, sper ca şi Timişoara să-şi cîştige puncte la TAS. Am o amărăciune de nedescris în suflet. Borcea e la spital, a spart un geam şi s-a rănit grav! Valoarea jucătorilor noştri n-a strălucit, cred că vom pierde şi locul doi. Trebuie pusă şi problema demiterii lui Rednic, e normal să se întîmple asta pentru că e momentul unui bilanţ real”, a spus Dinu la OTV

Citeşte mai multe ştiri pe dinamovisti.ro!

Playtech: ȘOC! Unul dintre cei mai cunoscuți milionari din România a murit în urmă cu câteva ore! Sfârșitul lui a fost tragic


Comentarii (100)
 •  03 Iunie 2009, 00:51

nea borcica nu te supara bre ca faci riduri ,stai linistit k vine si randul tau....................... sa mori ca omul, ca doar nu o sa apuci sa vezi cum e in liga ,serios acum chiar era nevoie sa spargi geamul ala saracul..........geam.

cohenn
cohenn  •  01 Iunie 2009, 13:27

Borcea tata, nu fi suparat. Pregatiti-va pentru anul urmator ;)

 •  01 Iunie 2009, 12:35

Razvane! Las-o mai incet, mai moale! Razvane, ne-ai inebunit pe toti din bloc! ........ Razvaaane! Borcica e-n coma la spital! Da, dar colegii mei spun ca sunt bestial!

Vezi toate comentariile (100)
Comentează