FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cornel Dinu, despre marele anunţ aşteptat de dinamovişti: "Spun asta din informaţiile pe care le am"

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 martie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 15 martie 2015 10:44

Administratorul delegat al lui Dinamo, Cornel Dinu, crede că sînt şanse foarte mari ca echipa să iasă din insolvenţă în scurt timp. 

" Dinamo, cu mici excepţii, a făcut nişte eforturi deosebite. Mă refer la conducere şi la posibila ieşire din insolvenţă. Nu vreau să dau nume, dar o contribuţie deosebită au avut avocatul Diaconu, Costică Anghelache şi domnul Negoiţă.

Din informaţiile mele există această posibilitate, să se iasă din insolvenţă. Al doilea efort a fost aducerea a 11 jucători. A fost un 3-1 incontestabil al lui Dinamo în faţa Ceahlăului, echipă care mi-a plăcut vreo 50-60 de minute.

Aşa cum e lotul acum, dacă există răbdare, eu cred că nu mai trebuie decît trei-patru jucători şi Dinamo poate face o echipă puternică pentru sezonul viitor. 
Dinamo are patru apărători centrali, fără Durimel, care sînt printre cei mai buni din prima divizie: Bunoza, Machado, Nedelcearu, Marc.

Aceştia nu sînt încă pregătiţi la calităţile pe care le au, sînt de puţin timp cu echipa, dar pot creşte mult.

Teja poate a avut şi o anumită nesiguranţă pentru că nu a avut timp să pregătească un lot nou şi a avut şi ghinionul să întîlnească două echipe omogene", a spus Cornel Dinu pentru Dolce Sport.

Dinamo a învins aseară pe teren propriu pe Ceahlăul, scor 3-1. A fost primul meci al lui Flavius Stoican pe bancă de la revenire.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (46)
suomicutzu
suomicutzu  •  16 Martie 2015, 18:22
Postat de adrian_hora pe 16 Martie 2015, 08:54

ma tot intrebam eu cati bani a dat negoita si cu unchiu' cu adevarat si nu gaseam pe nicaieri vreo suma... smecheriile astea ar trebui pedepsite - nu doar ce a fost facut la dinamo ci si ce s-a facut la vaslui si la alte echipe care au datorii iar patronii lor o duc bine mersi si sunt multimilionari. unii au zis pe aici si ca steaua a facut la fel, cand? veniti si cu ceva precizari pentru ca oamenii uita repede.

da ma stii cum e...a fost o inginerie sa ii zic asa, dar daca asa prezice legea?!?!?! ca cel mai mare creditor decide si daca el se multumeste doar cu 5 % din suma pe care o are de primit, atunci toti ceilalti creditori mai mici vor primi tot 5 % aferent sumelor lor ce sa-i faci...nu stiu cat e smecherie sau daca legea e praf rau si te ajuta sa actionezi in acest fel?!?!...Comentariul tău...

adrian_hora
adrian_hora  •  16 Martie 2015, 08:54
Postat de echilibrat pe 15 Martie 2015, 19:10

Da nene Dinu - Dinamo iese din insolventa cu complicitatea statului mafiot roman, care se face ca ploua in cazul a vreo 10 milioane de Euro datorate catre ANAF. Cam asta a teapa trasa de Negoita si avocatii astia de care amintesti matale.

ma tot intrebam eu cati bani a dat negoita si cu unchiu' cu adevarat si nu gaseam pe nicaieri vreo suma... smecheriile astea ar trebui pedepsite - nu doar ce a fost facut la dinamo ci si ce s-a facut la vaslui si la alte echipe care au datorii iar patronii lor o duc bine mersi si sunt multimilionari. unii au zis pe aici si ca steaua a facut la fel, cand? veniti si cu ceva precizari pentru ca oamenii uita repede.

fangigi
fangigi  •  15 Martie 2015, 23:09
Postat de echilibrat pe 15 Martie 2015, 19:51

Serios ? ANAF trebuia sa primeasca de la Dinamo peste 10 milioane de Euro. Golania facuta de Negoita si acolitii lui : in doi ani s-a facut creditor majoritar la Dinamo, a bagat clubul in insolventa, si a aprobat un plan de iesire din insolventa prin care statul, adica tu si cu mine, primeste praful de pe toba. Cam asta s-a intimplat - o golanie marca Dinamo asa cum fostul club al militiei, acum clubul mafiei, face de peste 60 de ani. De ce nimeni din presa nu scrie despre aceasta golanie ? Mister si spagi la asa zisii ziaristi. Hai scitir ! Dinamo = mafia.

Puti a telemea de slaba calitate! Cat s-a recuperat din sutele de milioane de euro furate de cioban de la stat, parte din ele investite la wcsb pt a obtine glorie, titluri si trofee? Suntetiniste mancatori de c'acat!

Vezi toate comentariile (46)
Comentează