FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CLINCENI 1-3

Cornel Dinu, furios! Acuză un șef de la Dinamo: „Transferă o morsă și o alpaca pentru comisioane!” + cere un fost jucător în conducere

Cornel Dinu nu a avut milă de Dinamo +42   FOTO
Cornel Dinu nu a avut milă de Dinamo

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 aprilie 2021 09:28 / Actualizat sambata, 10 aprilie 2021 09:58

Umilința suferită de Dinamo cu Academica Clinceni, 1-3, l-a făcut pe Cornel Dinu să nu ierte pe nimeni din cadrul clubului din „Ștefan cel Mare”. Acesta îl vrea pe Marius Niculae, fostul atacant al „câinilor” în conducerea clubului.

Fost campion cu Dinamo, ca jucător și antrenor, Cornel Dinu a avut un discurs extrem de dur la finalul partidei. „Procurorul” l-a acuzat pe Mario Nicolae, team-managerul clubului, că aduce jucători pentru comisioane, în loc să ajute clubul.

„Sunt efectiv dărâmat! Nu-mi aduc aminte ca Dinamo să fi fost condusă cu 2-0 după 7 minute și 3-0 după 17 minute.  Nu înțeleg cum a putut spune Gigi Mulțescu că «Alpaca» ăsta (n.r- Josph Akpala) este bine pregătit fizic și se poate conta pe el. O caricatură de jucător cum este acest «Alpaca», Akpala! O rușine. Cu 15 kilograme în plus și 15 ani peste vârsta declarată, alpaca asta de Akpala, pe timpuri, nu putea să intre, la tonajul pe care îl etalează când pășește, nici pe poarta principală de la Apaca!”, a spus Cornel Dinu pentru Fanatik.

Florin Prunea, scandalizat de ce a văzut la Dinamo: „Ăștia care conduc sunt inconștienți? Poate să se întâmple ceva cu el pe bancă, Doamne ferește!”
DINAMO - CLINCENI 1-3
Florin Prunea, scandalizat de ce a văzut la Dinamo: „Ăștia care conduc sunt inconștienți? Poate să se întâmple ceva cu el pe bancă, Doamne ferește!”

Cornel Dinu: „Credinciosul necredincios de la Tanacu a adus jucători nejucători”

Fostul antrenor și-a continuat discursul dur, acuzându-l pe Marius Nicolae că transferă jucători slabi pentru a încasa bani din comisioane. Acesta a pronunțat și numele unui posibil înlocuitor: Marius Niculae, fostul atacant al „câinilor”.

„Este inadmisibil să se ocupe Marius Nicolae de manageriatul sportiv, iar Marius Niculae să privească la televizor dezastrul. Acest popă de Tanacu a adus jucători de toată jena, zero absolut! Morsa Morsay e inexistentă, Akpala alpaca de e râsu’-plânsu’, iar Nepomuceno «nepotriviteno» ăsta nu putea decât să meargă pe teren și la Petrolul acum câțiva an. Chiar și portarul ăsta cu nume de nepronunțat (n.r- Kongshavn)... Au tras ăia de la CFR Cluj în el etapa trecută, n-a apărat el. S-a văzut acum că nu știe nici să se plaseze la cornere. E o păcăleală și el. Sunt nenorociri de așa-ziși fotbaliști care n-au nimic comun cu fotbalul.

Decât să aducă jucători nejucători ca panaramele astea și să vâneze procente la transferurile astea catastrofale care n-au nimic comun cu fotbalul de performanță și fac de rușine ce a mai rămas din Dinamo, credinciosul necredincios de la Tanacu trebuia să se mulțumească cu cutia milei, reprezentată de salariu”, a adăugat Cornel Dinu.

Am impresia că cineva își bate joc de miile de suporteri care au dat și dau bani să salveze financiar echipa și această adunătură de așa-ziși fotbaliști este incapabilă să se salveze sportiv 
– Cornel Dinu 

VIDEO  Mario Nicolae explică înfățișarea sa „Vreau să fiu un mărturisitor al ortodoxismului. Nu mă deranjează comentariile”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

PCH nu-l iartă pe Ricardo Grigore: „Te-au vândut oamenii pentru două ciorbe! Cum să dai banii din alocații ca să-ți cânte «Babanu»?”

Fanii acționari din DDB, refuzați de primele două nume de pe lista cu înlocuitori pentru Mulțescu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
xsadikulx
xsadikulx  •  10 Aprilie 2021, 11:22

ce lipsit de viata este asta cu 100 de conturi !!

xsadikulx
xsadikulx  •  10 Aprilie 2021, 11:20
Postat de Liviu Giurgiu pe 10 Aprilie 2021, 11:16

Mare de tot bucurie . Cu baloane si in B mulți ani . Doamne ajuta !

ce mecla are prostul ala de la avatar :)))))))))))

1631627697124793
Liviu Giurgiu  •  10 Aprilie 2021, 11:16

Mare de tot bucurie . Cu baloane si in B mulți ani . Doamne ajuta !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează