FOTBAL  »  Superliga  »  OFICIALI

Cornel Dinu este din nou internat în spital

Cornel Dinu este din nou internat în spital
Cornel Dinu este din nou internat în spital

Articol de GSP - Publicat marti, 07 iunie 2011 00:00 / Actualizat marti, 07 iunie 2011 14:58

Cornel Dinu, administratorul echipei Dinamo, este internat de şase zile în spital, din cauza unei depresii provocate de stare de sănătate a soţiei sale, care suferă de diabet şi ateroscleroză

Oficialul dinamovist se află, de şase zile, într-o rezervă a Spitalului MAI. Zilnic îi sînt administrate perfuzii ce conţin un complex de vitamine, însă principalul obiectiv al medicilor este de a reuşi să-l repună pe picioare în urma depresiei suferite.

Cornel Dinu a ajuns în spital din cauza problemelor de sănătate ale soţiei. El a mai avut probleme de sănătate în vara anului trecut, cînd a fost internat tot la Spitalul MAI.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
vasi20
vasi20  •  07 Iunie 2011, 19:05

Va doresc multa sanatate dvs si sotiei .Fi-ti tare cum ati aratat de atatea ori in viata!

peterbauman
peterbauman  •  07 Iunie 2011, 18:01

Multa sanatate Domnule Dinu,Dumnezeu sa va ajute!

stelu69
stelu69  •  07 Iunie 2011, 17:41

Multa sanatate domnule Dinu,dumneavoastra si sotiei,sa va intoarceti cat de curand la conducerea lui Dinamo ,unde va este locul!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează