FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cornel Dinu îl desființează pe Dică: "Din acest moment, el nu mai e antrenor"

FOTO: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor
FOTO: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 20 martie 2018 08:32

Cornel Dinu nu-l mai consideră antrenor adevărat pe Nicolae Dică deoarece spune că acesta nu se poate impune în fața unor jucători capricioși precum Denis Alibec. 

Denis Alibec a fost înlocuit cu Harlem Gnohere în minutul 71 al egalului cu CFR Cluj, scor 1-1. Vârful vicecampioanei a fost surprins de camerele TV vociferând la adresa lui Nicolae Dică. 

"Când ajungi la astfel de situaţii, deja nu mai eşti antrenor. În primul rând, când intri în vestiar, în faţa jucătorilor trebuie să creezi o autoritate colegială, impusă prin valoare şi competenţă.

Când scârţâi în antrenament şi joc, știți cum se spune: «când stăpânul nu e acasă, joacă diavolii pe masă». Diavolii pe masă sunt jucătorii în cazul acesta. Alibec nu mă surprinde. E o ţaţă isterică!", a declarat Cornel Dinu la TV Telekom Sport. 

De critica lui Dinu nu a scăpat nici preparatorul fizic al FCSB, Marian Lupu. 

"Nu ştiu cine este preparator fizic la Steaua, dar uitaţi-vă la Alibec câte kilograme cred că are în plus. În aceeași situație e și Cristi Tănase. Dacă stăm să ne gândim, se mişcă aşa ca nişte vădane în teren. Gnohere, la fel. Şi Budescu cred că la fel. Sunt vreo patru, după părerea mea.

Este firesc ca randamentul echipei să aibă de suferit. Când mai ai şi o raniţă de kilograme pe care o porţi după tine, ajungi mai târziu decât adversarul", a punctat Dinu în cadrul aceluiași post TV.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (35)
mutu71
mutu71  •  03 Aprilie 2018, 01:51

Cornelus, ar fi mai interesant daca ne-ai spune cate ceva despre prostata, lasa fotbalul in seama altora...

126738688145252
Lucian Dumitru Nicolaescu  •  21 Martie 2018, 08:13

Dle Dinu, inteligenta dv. strategica face ravagii la Dinamo ! Bag seama ca doriti sa o exportati si la vecini ! Cati derbedei talentati a avut Dinamo si cati nu s-au ratat din cauze multiple ? Antrenorii trebuiau desfintati ? De la inaltimea unui slariu urias ( 25000 euro/ luna , cat are Alibec ), la sustinerea tembela a unui patron avid de bani, un antrenor onest nu poate suporta decat "aprecierea " unuia ca dv. Mi-as fi dorit sa aveti un aport colegial de brasla la stradaniile lui Dica ! Dar nu, dv. il jigniti fara a avea un temei cat de cat real ! Ma adresez dv. civilizat, asa cum ar fi trebuit sa o faceti visavis de colegul de breasla Dica ! Sa va fie rusine !

169060557063831
Stefan Anghel  •  20 Martie 2018, 23:49

bine,nea dinu nu a avut onoarea sa fie antrenor la fcsb...asa ca nu a avut okazia sa ne esplice stiintific de ce alibec juaca numa cand suna telefonul....nu uitati de ilie stan,italianu ala inalt de la lazio,chiar de piturca care s-au opus si au fost rapiti-din folbal-de estraterestrii.ori vii la fcsb si suna telefonu,ori nu vi si nu te suna nici ....nimeni ! singuru care nu folosea telefonu a fost oly si uite une a ajuns.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează