FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cornel Dinu: "Nu sînt şef de şantier pentru a fi prezent zilnic pe teren!"

Articol de GSP - Publicat joi, 03 decembrie 2009 00:00

Directorul tehnic al echipei Dinamo, Cornel Dinu, s-a arătat deranjat de faptul că preşedintele Cristi Borcea i-a reproşat că n-a mai venit la antrenamentele echipei de trei săptămâni.

Văd că în România nu se cunoaşte noţiunea de director tehnic. Rolul meu este acela de a coordona activitatea echipei, nu de a sta pe teren, de a mă dezbrăca şi a trage la poartă. Nu sînt brigadier sau şef de şantier pentru a fi prezent zilnic pe teren! Prezenţa obligatorie este doar pe şantier!

Chiar dacă nu sunt pe terenul de antrenament, discut de trei-patru ori pe zi cu antrenorul, mă şi duc atunci când e cazul, dar nu este nevoie să stau acolo neapărat. N-am mai ieşit în ultima vreme din casă deoarece am o problemă delicată de sănătate, care cred că ar trebui respectată”, a declarat Cornel Dinu pentru EVZ.

Sursa: evz.ro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
 •  03 Decembrie 2009, 21:00

CU TOT RESPECTUL DAR VREMEA DOMNULUI DINU S-A DUS DE MULT. VA DORIM INSANATOSIRE GRABNICA DAR LASATII PE ALTII CARE VOR SA MUNCEASCA LANGA ECHIPA.

 •  03 Decembrie 2009, 20:29

Si inca ceva: Te rog frumos incercati sa reduceti la un pahar, maxim 2. Atat daca reusiti e chiar sanatate curata. In final: SANATATE MAXIMA DUMNEAVOASTRA SI FAMILIEI DUMNEAVOASTRA. Si mai ramaneti la Dinamo, ca noua, stelistilor, ne pica bine.

 •  03 Decembrie 2009, 20:25

Va rog nu incercati sa-l coborati pe "Maistrul" Dinu la cele omenesti. Intre un volum filozofic si trei sticle de vin, Maria Sa mai da cate un telefon sa vada ce fac slugile. (Nene Dinu, intre noi fie vorba, decat sa conduci o activitate de pe telefon, mai bine te iei de altceva.) In concluzie, esti un personaj de poveste Nene, mie-mi place de Matale, chiar daca sunt stelist, dar hai sa bem un pahar de vin si sa nu ne mai dam antrenori, directori tehnici, consilieri-delegati sau alte

Vezi toate comentariile (13)
Comentează