FOTBAL  »  Superliga  »  OFERTĂ

Cornel Dinu, ofertă de la o echipă din Liga 1: „Primarul vrea să mă facă președinte”

Cornel Dinu ar putea ajunge la Chindia Târgoviște
Cornel Dinu ar putea ajunge la Chindia Târgoviște

Articol de GSP - Publicat luni, 28 septembrie 2020 17:01 / Actualizat luni, 28 septembrie 2020 18:27

Cornel Dinu (72 de ani), fostul mare jucător al celor de la Dinamo, a dezvăluit astăzi că primarul reales din Târgoviște intenționează să-l numească în funcția de președinte de onoare al Chindiei Târgoviște.

Ales pentru a treia oară edil în Târgoviște, primarul Daniel-Cristian Stan ar fi luat decizia să-i ofere un post în cadrul clubului lui Cornel Dinu, fost fotbalist născut în Târgoviște și care a antrenat-o pe CS Târgoviște între 1985 și 1987. 

„Am senzația că domnul Stan vrea să mă facă președinte de onoare la Chindia. Sunt onorat. Acolo am învățat mult prea multe pentru cât e nevoie în ziua de azi. Târgovistea e peste București, are peste 300 de ani de capitală medievală a Țării Româneșt”, a spus Cornel Dinu, la emisiunea „Liga DigiSport”. 

VIDEO Cornel Dinu povestește un blat făcut cu Mircea Lucescu

Citește și alte știri de actualitate: 

Unic în lume: primarul din Târgoviște a inaugurat mai întâi suprafața de joc a unui stadion nefăcut. Specialiști: „Cred că glumiți, ne scărpinăm invers”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
102986354851652
Geo Stan  •  28 Septembrie 2020, 19:43

Moshu-cu-sacu, Asadar a spune adevarul despre un om ,inseamna a-l da in gat ? ,frumoasa gandire ai ! Dinu nu sufla gagicile nimanui,asa cum te ai gandit tu.El nu discuta cu colegele ,era extrem de timid. Una e Dinu fotbalistul,dur in sensul bun al cuvantului,altul Dinu gagicarul.Singura femeie din viata lui ,a fost " Silvioara" asa cum o alinta el pe regretata sotie.Deci,nu e vorba de invidie,rautate sau altceva.E vorba de adevar. Dinu n-a iubit Targovistea de vreme ce n a venit nici macar sa si ridice titlul de Cetatean de Onoare. La intalnirile cu fostii colegi de liceu,a venit o singura data. El n a iubit Targovistea pt ca e fiul unei sarboaice si a unui moldovean. Dar noi,targovistenii l-am iubit. In Oct 1969 ,la meciul decisiv cu Portugalia lui Eusebio ,pt calificarea la mondialul mexican,vreo 200 de targovisteni eram pe stadion cu o pancarta uriasa :"Dinule,targovistenii sunt alaturi de tine ".Iata ce spune Decebal Neagu ,o legenda a Targovistei despre Dinu : " Cand jucam cu Dinamo ,Dinu ne spunea inainte de meci:"Bai taranilor,o sa va dau gol de la Titu si o sa va retrogradez. Si exact asa s-a si intimplat.Nu ne-a dat gol dar si-a dat sufletul sa ne bata ".

sala_dalles
sala_dalles  •  28 Septembrie 2020, 19:32
Postat de elgabri pe 28 Septembrie 2020, 19:27

Targovistea e Capitala Europeana a Turciei ;))))

Istanbul nu e capitala dar e de 100 de ori mai puternic din toate punctele de vedere decit orice oras romanesc inclusiv campionatul lor. Termina cu sabloanele

elgabri
elgabri  •  28 Septembrie 2020, 19:27

Targovistea e Capitala Europeana a Turciei ;))))

Vezi toate comentariile (19)
Comentează