FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

Cornel Dinu, reacție ironică după scandalul dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa: „Doar ea o mai poate bate pe Halep. E promiscuitatea fotbalului”

Cornel Dinu
Cornel Dinu

Articol de GSP - Publicat marti, 16 iulie 2019 09:13

Cornel Dinu (70 de ani) e ultimul personaj din fotbalul românesc care și-a exprimat opinia cu privire la scandalul dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, cel în urma căruia antrenorul Astrei a fost lovit în plină figură de soția lui Laurențiu Reghecampf. 

Fostul jucător al lui Dinamo, trecut prin câteva conflicte dure de-a lungul timpului cu Anamaria Prodan, n-a ezitat s-o ironizeze pe cea care se autointitulează „cea mai importantă femeie din fotbalul românesc”. 

„Lucrurile sunt mai confuze. S-a ajuns aici din cauza unui fenomen mult mai profund. Nu mai stau să intru în discuţii și să spun cine este Anamaria Prodan şi ce a făcut. Am primit un mesaj de la un prieten foarte bun, că «singura care o mai poate bate pe Halep este Anamaria Prodan». 

Ea este o persoană interesantă, are anumite sclipiri ale răului, are un moment de genialitate. Zice: «asta cultivăm, asta avem.» Deci am cultivat-o. E promiscuitatea fotbalului înăscută. Ea nu e bună, se descurcă cu nişte fraieri care merg pe procente”, a spus cel poreclit „Procurorul”, la TV Telekom Sport. 

Vezi AICI imaginile cu lovitura primită de Alexa

Vezi și: VIDEO GSP Live // Victor Becali consideră că Dan Alexa e compromis la Astra după croșeul încasat de la Anamaria: „Îmi pare rău pentru el”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
andramatei
andramatei  •  23 Iulie 2019, 18:20

Un barbat adevarat nu vorbeste de rau o femeie nici daca aceasta se afla pe ultima treapta a societatii. Daca e un domn o trateaza la fel ca pe o distinsa persoana. Un barbat adevarat ocroteste femeia in orice situatie s-ar afla aceasta. Un barbat adevarat nu e un bleg care sa cada din picioare pentru ca a primit o palma, fie ea si de la o femeie. Te nasti un domn sau ai fost educat ca un domn. Un barbat adevarat nu are VANITATI "desarte". Vanitatea este caracteristica oamenilor "mici", lipsiti de caracter si de educatie. Cind un barbat se comporta ELEGANT cu o femeie este un gest de NOBLETE. Daca o "tavaleste" si o ia de par este doar un "amarit", misogin, needucat si badaran. Banii adesea, NU reusesc sa faca dintr-un badaran un gentlemen, oricit de multi ar fi! Unii "masculi" nu reusesc toata viata sa devina gentlemeni! Asa mor, cum s-au nascut : "din topor"! Domnule DINU Dvs. vorbiti de promiscuitate? Ne faceti sa ridem! Dvs. in promiscuitate ati trait toata viata, impreuna cu sotia Dvs. care v-a tinut isonul! Dan Alexa este un gentlemen asa cum dumneata nu poti intelege; n-ai citit suficient in viata aceasta ca sa poti distinge diamantul de noroi! Calmul lui Dan Alexa este dovada nobletei sale. Voi toti la un loc: Becali G., Becali V., Dinu C., cu toti banii vostri nu ii ajungeti nici la degetul mic lui Dan Alexa. Voi toti : smecheri de smecheri, el un mare domn.

1581870215401957
Andronic Popovici  •  23 Iulie 2019, 08:54

faina si complecta caracterizare a personajului ,cum faceam noi pe vremuri la scoala,la Limba romana

popescu222
popescu222  •  22 Iulie 2019, 01:21
Postat de Adrian Fulgos pe 16 Iulie 2019, 16:43

Să aduci numele Simonei Halep in preajma numelui Anamaria Prodan este o blasfemie. Cornel Dinu isi pierde mințiile zilnic. Ce-i si mai trist, ca este mediatizat. Păcat de marele fotbalist Dinu.

Mie chiar mi s-a parut o poanta buna. Si oricum, sa aduci numele *** alaturi de numele oricarei persoane decente e o blasfemie.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează