FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cornel Dinu, după aprobarea PUZ-ului pentru stadionul lui Dinamo: „E o greșeală să se facă acolo! Sunt interese imobiliare”

Cornel Dinu
Cornel Dinu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 aprilie 2019 11:55

Cornel Dinu, fost fotbalist, antrenor și conducător la Dinamo, a vorbit despre posibiltiatea construirii noului stadion al echipei.

  • Context: Consiliul General al Municipiului București a aprobat marți Planul Urbanistic Zonal pentru noul stadion Dinamo, care va fi construit pe locul velodromului. (Detalii AICI)

„Eu puteam să fac un stadion în 1996. Aveam bani și făceam un stadion de 35.000 de locuri, cu 1.500 de dolari scaunul. Sunt multe lucruri în neregulă cu stadionul Dinamo. Și e și vina Ministerului de Interne.

Problema de bază e una singură. Ce are domnul Badea? Societatea domnului Nicolae Badea a avut în folosință stadionul. Nu în proprietate. Proprietatea e sacră și e a statului. Trebuie să știi puțină carte. Se poate construi, dar e vorba de răutatea și necunoașterea românească. E drobul de sare sus și toată lumea plânge, dar nimeni nu ia copilul.

Acolo sunt interese imobiliare, se dorește construirea unui zgârie-nori, că e în centru și se vinde cu 2.500 de euro mp. Dacă facem un stadion nou, va fi al Ministerului de Interne, al poporului. Ar fi în centrul Bucureștiului, nu la Ghencea, acolo unde au fost ostracizați «Cocoșatu» (n.r. Mihai Stoichiță) și Dănciulescu. 

Părerea mea e că se va face acest stadion. Dar ar fi o mare greșeală dacă se face pe locul velodromului. Se va face stadionul, dar e și multă propagandă a băiatului de la Sectorul 2, Popescu. (n.r. Dan-Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2). Poate e bine intenționat, dar acum suntem în campanie electorală”, a declarat Cornel Dinu la TV Digi Sport.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
maidanezuro
maidanezuro  •  25 Aprilie 2019, 14:56

Ce il mai apara pe N.Badea, *** ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1213785285311900
Adrian Ionica  •  24 Aprilie 2019, 21:54

Daca tot se implica primaria sa darame circul foamei de la delfinului si sa l faca acolo ca si asa cade sigur in 3ani ! Ce credeti dom'primar ? Si il faceti ca amsterdam arena ca tot seamana !

581534618615543
Robert Ivan  •  24 Aprilie 2019, 18:37

Sa se faca pe locul velodromului si sa ramana sa joace BADEA pe stadionul Dinamo construit in anul 1952.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează