FOTBAL  »  Superliga  »  

Cornel Dinu: "Rednic? Nu cunosc nimic despre acest element"

Articol de GSP - Publicat marti, 01 aprilie 2008 00:00

Administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, a comentat astăzi revenirea lui Mircea Rednic pe banca tehnică a echipei, problemele din sînul clubului precum şi achiziţionarea drepturilor de televizare a meciurilor din Liga I cu o sumă record: 85 de milioane de euro.

Administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, a comentat astăzi revenirea lui Mircea Rednic pe banca tehnică a echipei, problemele din sînul clubului precum şi achiziţionarea drepturilor de televizare a meciurilor din Liga I cu o sumă record: 85 de milioane de euro.

"Dacă vine Rednic? Nu cunosc nimic despre acest element. Depinde de reaşezarea lui Dinamo cine vine pe bancă. Dincolo de asta, cred că mai există o problemă. E foarte important în vestiar, aşa cum spunea, plastic, Traian Ionescu, să aduci jucători pur sînge, pentru că altfel nu pot să alerge nici dacă le pui potcoave de aur. E timpul să ne gîndim şi la acest lucru. Indiferent cine vine, daca nu exista ordine si valoare reală, Dinamo se îndepărtează de performanţă.

Rugat să comenteze faptul că astă vară l-a criticat pe Rednic, Dinu a spus: "Eu nu pot sa fiu decat adeptul ideii antice că "Mai drag îmi este adevărul". Nu am facut o critica la adresa lui Rednic atunci. Cred că a fost o scapare incontestabilă, s-a pus accent mai mult pe meciuri amicale decît pe pregătirea fizică şi asta s-a văzut în campionat. Dinamo a pierdut atunci meciul cu Lazio şi 8 jocuri în campionat cu echipe mai slab cotate. Trebuie să învăţam din aceste eşecuri si eu si Rednic si toata lumea de la Dinamo. În viaţă nu trebuie să ai senzatia că dacă faci ce-ţi place îţi va fi bine. În viata trebuie sa muncesti mult.

Dinu a vorbit şi despre achiziţionarea drepturilor de transmitere a meciurilor din Liga I:

Cred ca drepturile de televiziune trebuie sa acopere investitia facuta de televiziunea respectiva. Mie suma mi se pare exagerata. Convingerea mea este ca si in acest domeniu trebuie sa mearga pe eficienta, iar Vlad Enachescu spunea ca este imposibil de acoperit aceasta suma. Este benefica suma, ea vine catre fotbal, dar este foarte important ce se face cu ea. M-aş bucura dacă aceste sume la cluburi ar însemna investiţia în echipele de copii şi juniori şi nu în chilipirurile discutabile ale unor conducători", a spus oficialul dinamovist, la Special pe Sportro

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (6)
 •  01 Aprilie 2008, 21:23

Dinu e un bun comentator. Se pare ca in practica (antrenorat) nu a fost la fel de iscusit asa cum vrea sa para prin raspunsurile sale la intrebari. Oricum e un om respectabil pe care il rog sa se implice mai mult in punerea in practica a teoriilor la Dinamo. Sii ii reamintesc un citat "Vorba zboara, faptele raman". Multumesc.

 •  01 Aprilie 2008, 19:39

Acest dipsoman este cea mai mare putoare din sportul romanesc!stie cineva cu ce se ocupa dalmatianul asta la Dinamo?

 •  01 Aprilie 2008, 18:32

DINULE, LASA-L TU PE REDNIC IN PACE, CA E CU 10 CLASE PESTE TINE CA ANTRENOR. ACUM, CA A REVENIT, POATE IL LASATI IN PACE, CA OMUL A DEMONSTRAT CE POATE SI ARE NEVOIE DE SUSTINERE, NU DE FILOSOFISMELE TALE PROASTE

Vezi toate comentariile (6)
Comentează