FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cornel Dinu, show după Botoșani - Dinamo! 4 fotbaliști "masacrați": "Trebuie scos din bucătărie de la shaorma și burgeri" » Mesaj CLAR pentru Negoiță: "Dă-i afară!"

Articol de GSP - Publicat luni, 08 octombrie 2018 23:33

Conrel Dinu i-a desființat pe toți după Botoșani - Dinamo, scor 2-0. N-au scăpat de critici nici jucătorii lui Costel Enache.

"Ongenda e fotbalist, dar nu e pregătit fizic. Trebuie scos și din bucătărie, de la shaorma și burgeri. E cam bufleiaș, e hrănit bine. Cu Chitoșcă ce să faci, poate să meargă în piața lui Pinalti la Piatra Neamț. Roman port ilegal de echipament și cam atât.

Botoșani a avut vreo 4 care n-au contat, dar Dinamo, 8, s-a jucat în 6 contra 2. Din ce am înțeles Ongenda și Fabbrini au fost propuși la Dinamo. Păi Negoiță ce face?

Să-i dea afară pe cei care i-au ținut pe ăștia și i-au refuzat pe Ongenda și Fabbrini. Cei care nu au oprit asemenea jucători, dar l-au luat pe Popovici care nu poate juca decât la Botezatu (n.r designerul Cătălin Botezatu), nu au ce căuta la Dinamo", a zis Dinu la TV Telekom Sport.

Citește și:  Cornel Dinu, un nou derapaj în direct la TV: "E teroristul fotbalului! Ține mâinile sus de parcă zice Allahu Akbar"

VIDEO + FOTO Dinamo, încă o nouă RUȘINE în Liga 1! "Câinii" lui Niculescu nu bat pe nimeni din august și au ajuns pe loc de baraj

Niculescu, NERVOS după dezastrul de la Dinamo! Anunță măsuri dure: "Gata! Îmi pare rău, dar asta se va întâmpla! Îmi e rușine"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
ray51
ray51  •  09 Octombrie 2018, 10:30

Ce bine se vede din tribuna, din fata TV-ului... Nu-i mai putin adevarat ca doar cei care au calitate vad. Cei care-s pe 'scaune' la Dinamo, au orbul gainilor costaricane... Sa fi primit ORDIN (OUG, Lege, ha-ha-ha) tovarasul *** sa desfiinteze clubul ???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gazistu
gazistu  •  09 Octombrie 2018, 10:13

Bine ca am scapat de Popovici,!!

moshu_ultra.natzionalist
moshu_ultra.natzionalist  •  09 Octombrie 2018, 08:52
Postat de Soltuz Alex pe 09 Octombrie 2018, 08:41

Cum sa iei un atacant Subotic ( 10.000 salariu!!) care nu a dat niciun gol in ultimul an si inca 6 luni inainte unde....in Kazhahstan !!! Axente n a dat un gol la Botosani si nici la Mediaș si îl iei la Dinamo și în plus vrei rezultate!? Acum ca si-a băgat coada sexi impresara nu ma mai mira deloc de ce se intampla la Dinamo.

Să mai zică / critice lumea că e Negoiță zgârcit !

Vezi toate comentariile (14)
Comentează