FOTBAL  »  Superliga  »  DIALOG

Cornel Dinu și Andrei Vochin, dialog încins în direct la TV: „Cred că mă confundați! Veniți cu probe”

Articol de GSP - Publicat joi, 31 octombrie 2019 19:36

Cornel Dinu și Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, au avut un dialog încins în direct la TV. 

Prezent în studioul TV Telekom Sport, Andrei Vochin a fost atacat de Cornel Dinu, care l-a acuzat că numește selecționeri. În schimb, Vochin i-a cerut probe fostului fotbalist. 

Cornel Dinu: „Îl salut şi pe domnul Vochin, pe care îl apreciez ca ziarist. Am nişte rezerve în ceea ce priveşte calităţile lui de selecţioner, cum am şi asupra mea”

Andrei Vochin: „Cred că mă confundaţi! Selecţioner nu am fost niciodată şi nu fac lucrurile astea. Cred că vorbiţi despre altă persoană”

Cornel Dinu: „Nu! Vorbesc despre un consilier despre care se zice că ar fi influenţat nişte numiri de antrenori în ultimul timp”

Andrei Vochin: „Se zice prin Cişmigiu. Dacă vrem să discutăm lucruri corecte şi concrete, trebuie să aducem nişte probe. Să vorbim pe nişte fapte”

Cornel Dinu: „Nu pot să intru în discuţii cu dumneata! Ti-am spus ce am avut de spus și nu vreau să discut în contradictoriu. Sunt prea bătrân ca să mă mai cert, pentru că nu mai am timp să mă împac. Eu am spus ce susţinea presa şi nu am vrut să te jignesc. Am vrut să scot în relief ceea ce cred, că eşti un ziarist foarte bun. În rest, suntem oameni mai greşim. Probabil că dumneata nu greşeşti”

Cornel Dinu și Andrei Vochin au o relație tensionată, având și în trecut un schimb dur de replici. (Detalii AICI
 

Citește și:  

Florin Talpan către Cornel Dinu, după ce legenda „câinilor” a râs de el la TV: „Pensionarule, chiar nu te înțeleg”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
q2016
q2016  •  01 Noiembrie 2019, 10:51

Nu il pot blama pe Vochin ca a prins contractul vietii sale. Altii tradeaza pentru mult mai putin. Nimic din ce face acum nu-l il poate transforma intr-un jurnalist mai putin important decat este. Insa - prin urechile mele dubioase - cererea insistenta de "probe" coroborata cu absenta oricarei negari exprese a celor spuse de Cornel Dinu, par (mai degraba) sa confirme acuzatiile. Elucubrand 100% => "Mi-ai furat banii!" => "Cred ca ma confunzi. Ai probe?" :o)))

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  01 Noiembrie 2019, 09:50

Da,pentru ca Vochin il numea pe "cultul"intrigant..."pretioasa ridicola"!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  01 Noiembrie 2019, 09:27

Orice om care acceptă să lucreze cu Burleanu este dubios!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează