FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cornel Dinu și Ilie Dumitrescu, păreri contradictorii în scandalul Alibec - MM Stoica: "Am ajuns la așa ceva?!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 septembrie 2017 09:05

Două nume importante din fotbalul românesc, Cornel Dinu şi Ilie Dumitrescu, au păreri contradictorii în scandalul dintre Denis Alibec şi Mihai Stoica. Dinamovistul susţine că MM nu trebuie să dea indicaţii tactice în timpul meciurilor. Pe de altă parte, fostul jucător de la Steaua "l-a urecheat" pe Alibec.

"Nu e normal ce se petrece la Steaua şi anume ca Mihai Stoica să se adreseze de pe marginea terenului cu indicaţii tactice către jucători. E total anormal! Cel care vorbeşte pe bancă şi care struneşte jucătorii e numai şi numai antrenorul principal, aşa stau lucrurile peste tot în fotbalul civilizat.

Dar la noi e Cooperativă, toată lumea vorbeşte şi are impresia că se pricepe, îşi dă cu părerea şi, de fapt, toţi aceştia care cred că ştiu fotbal termină prin a se face de râs", a declarat Dinu la Telekom Sport.

Ilie Dumitrescu spune că Alibec a greşit şi că trebuie să plătească, considerând că staff-ul unei echipe este mai important decât jucătorii.

"Alibec trebuia să ceară scuze imediat după meci. Să se ducă în vestiar şi să ceară scuze colegilor şi lui MM Stoica. Am ajuns la aşa ceva?! Urmează ca acum Alibec să vină să facă şi şedinţa tehnică înainte de meci.

A greşit şi Gigi. Trebuia să aibă alt discurs. Trebuia să vină să spună «Sunt MM şi antrenorul, staff-ul tehnic. Ei sunt lângă mine şi voi sunteţi acolo. Trebuie să respectaţi staff-ul». Alibec trebuie să plătească", a spus Dumitescu la TV Digi Sport.

Într-un sondaj aflat încă în desfăşurare pe GSP.RO, cei mai mulți dintre votanți consideră că Mihai Stoica e vinovat în conflictul cu Alibec. 

clipboard01

Citeşte şi: ULTIMA ORĂ Prima reacție a lui Denis Alibec, după scandalul cu MM Stoica: "Vreau să se știe asta"

Citeşte şi: Noi critici pentru MM din interiorul clubului: "Nu trebuia să rezolve problema prin presă și pe facebook. Îmi e milă de Alibec!"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
965157786852203
Catalin Arhire  •  14 Septembrie 2017, 02:18

Amuzant e ca chiar daca Dinu și Ilie Dumitrescu au păreri contradictorii , de fapt au amandoi dreptate ! Atat MM cat si Alibec au gresit .

811062562312962
Stelian Strambeanu  •  13 Septembrie 2017, 17:42

Îmi pare rău pt. tine dar eşti JALNIC !!! De când în lumea civilizată a fotbalului directorul sportiv are dreptul să dea indicaţii de pe marginea terenului de joc, în timpul meciului ??? Câţi directori sportivi de la echipele străine pe unde a evoluat ca jucător, jos pălăria, i-au dat indicaţii de pe marginea terenului ??? Ce te leagă de bătăuşul şi mai apoi hoţul şi condamnatul m.m. ???? Poate te ajută să mai fi pe acolo pe la fcsb !!!

zizu
zizu  •  13 Septembrie 2017, 17:31

pai daca fcsb istii nu stiu sa scrie si sa citeasca...cat de cat inteligibil,ce sa facem si noi?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează