FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cornel Dinu va fi operat mîine pe cord! Lui Mister îi va fi montat un by-pass coronarian

Cornel Dinu a mai fost internat în urmă cu aproximativ două luni, diagnosticul fiind la vremea aceea oboseală cronică
Cornel Dinu a mai fost internat în urmă cu aproximativ două luni, diagnosticul fiind la vremea aceea oboseală cronică

Articol de GSP - Publicat marti, 19 iulie 2011 00:00 / Actualizat marti, 19 iulie 2011 18:21

Cornel Dinu trece prin momente grele! Azi dimineaţă, Mister a fost transportat de urgenţă la spital din cauza problemelor la inimă.

UPDATE17:10 // Cornel Dinu va fi supus mîine unei intervenţii chirurgicale la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Conform medicului Şerban Brădişteanu, citat de Mediafax, lui Mister îi va fi montat un by-pass coronarian, care va avea rolul de a îmbunătăţi fluxul sanguin al inimii. "Cornel Dinu a făcut infarct miocardic acut, i-a fost deja montat un stent", a afirmat şeful Clinicii de chirurgie cardiovasculară a Spitalului de Urgenţă Floreasca.

UPDATE 12:50 // "Acum mă simt ceva mai bine. Dar încă nu am dispoziţia necesară să vorbesc mai mult despre problemele mele", a declarat Mister pentru gsp.ro

UPDATE // "Cornel a fost mereu un om care a pus totul la suflet, iar situaţia din această vară de la Dinamo, dar şi din sezonul trecut l-a măcinat foarte tare. Plus problemele cu Silvia, soţia sa, a cărei situaţie medicală nu este tocmai bună. Toate s-au adunat şi, din păcate, i-au afectat inima!", au spus apropiaţii lui Mister.

UPDATE // Doctorii s-au interesat de situaţia medicală a lui Cornel Dinu din ultimele săptămîni, luînd în calcul şi posibilitatea ca problemele cardiace să fi apărut şi din cauza caniculei din Bucureşti. La finalul săptămînii trecute, Mister a avut primele simptome. Dureri în zona stomacului, arsuri, dar s-a gîndit că este vorba de o gastrită.

În cursul zilei de ieri, înainte să i se facă rău, el a asistat dimineaţă la antrenamentul condus de Liviu Ciobotariu. La acea oră, în Bucureşti, temperatura sărea de 30 de grade Celsius, iar Mister a urmărit şedinţa de pregătire de la umbră. A urmat o întîlnire cu şefii, a fost la un restaurant din Bucureşti unde a mîncat de prînz, apoi a plecat spre casă. Spre seară, au început problemele!

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Peste noapte, fosta glorie dinamovistă a simţit arsuri puternice în zona abdomenului, plus o senzaţie de amorţire a mîinilor, care s-a intensificat, iar spre dimineaţă a chemat o ambulanţă.

Medicii i-au făcut repede o electrocardiogramă, al cărei rezultat nu a fost îmbucurător, şi au decis internarea sa de urgenţă! Doctorii s-au ferit să dea un verdict, dar apropiaţii lui Cornel Dinu susţin că ar fi vorba de un preinfarct pe care Mister a reuşit să-l ducă pe picioare.

Simbolul lui Dinamo a fost dus la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, într-o rezervă specială, unde nu au voie decît prietenii şi familia. I-au fost administrate medicamente, vitamine şi oxigen, printr-o sondă nazală, pentru a-l ajuta să respire mai bine.

La această oră, starea lui Cornel Dinu s-a ameliorat, dar el este în continuare sub atenta supraveghere a doctorilor, urmînd să fie reţinut în spital cîteva zile pentru analize amănunţite.

VOM REVENI CU AMĂNUNTE!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (35)
rechinutu
rechinutu  •  20 Iulie 2011, 02:19

din partea unui rapidist multa sanatate si multa bafta... ne-ar lipsi prea mult comentariile tale caracteristice pline de umor fin!

thumbzilla
thumbzilla  •  19 Iulie 2011, 23:53

Sanatate maxima Mister !

spinoza
spinoza  •  19 Iulie 2011, 23:15

Sanatate Cornele! Nu te duce inca dupa Fane Sames. Pe Gigi l-a chemat, nu pe matale!

Vezi toate comentariile (35)
Comentează