FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dat afară de la Dinamo! DDB i-a trimis preavizul + prima reacție: „Nicolae Badea vrea să mă păstreze”

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat miercuri, 04 august 2021 12:54 / Actualizat miercuri, 04 august 2021 14:28

Directorul tehnic Cornel Țălnar (64 de ani) a fost dat afară de la Dinamo, informează surse autorizate GSP.ro!

Cel care a garantat pentru omul de afaceri spaniol Pablo Cortacero a fost pus pe lista disponibilizaților din structura administrativă a clubului Dinamo, au precizat sursele GSP.ro. Fostul internațional dinamovist, care se ocupa de scouting, a primit preaviz.

 La fel și Adrian Alexandrescu, șeful Relații Internaționale, urmând ca prerogativele acestuia să fie preluate de altcineva. Alți 10 angajați, printre care și o doamnă care figura la marketing, dar pe care nu o știa nimeni, în condițiile în care clubul nu mai are departament de marketing de vreo 2-3 ani, au fost puși pe liber. Inclusiv Radu Birlică, directorul de marketing, a primit preaviz și va fi dat afară.

Asociația DDB, acționar minioritar la Dinamo, care susține puternic noua conducere a clubului instalată după intrarea în insolvență, a început restructurare administrativă. 

„La Dinamo vor rămâne numai oameni dedicați clubului, angajați profesioniști și responsabili. Schema va fi completată cu oameni la fel", a anunțat DDB într-un mail intern trimis membrilor cotizanți, care a ajuns în posesia GSP.ro.

Cornel Țălnar: „Nu se știe sigur ce se va întâmpla”

Contactat de GSP, Cornel Țălnar a declarat că discută cu Nicolae Badea, implicat puternic în proiectul fanilor-acționari din DDB, despre situația sa contractuală. 

„Deocamdată, nu am primit preavizul, am niște discuții cu domnul Badea. Nu se știe nimic sigur ce se va întâmpla. Cred că dânsul vrea să mă păstreze, logic. Mai am contract încă doi ani cu Dinamo și sunt singurul om din club, din istoria lui Dinamo, care nu a primit niciun ban timp de 12 luni, din august 2020 până în august 2021".

DDB consideră că organigrama clubului este prea încărcată, iar unii angajați nu-și justifică salariile. Țălnar avea un salariu considerat prea mare de către fani, 5.000 de euro pe lună.

Dat afară de la Dinamo! DDB i-a trimis preavizul + prima reacție: „Nicolae Badea vrea să mă păstreze”
Cornel Țălnar

Aceasta a fost una dintre poverile care au apăsat greu pe umerii DDB și despre care am vorbit mai puțin, pentru că nu aveam nici o putere de a schimba lucrurile, din păcate. Însă acum se poate! Din acest moment, în birourile lui Dinamo se va vorbi doar despre competență și atât! La Dinamo nu vor mai exista oamenii nu știm cui, la Dinamo nu se va mai trage chiulul, în funcții nu vor mai exista angajați doar cu numele, însă pe salarii frumușele.

Membrii cotizanți și ceilalți suporteri care ne facem datoria nu vom mai fi obligați să suportăm poveri inutile pe umerii noștri. Dinamo va avea la birouri o structură suplă și eficientă! Restructurarea a început în urmă cu câteva zile și se desfășoară în liniște, conform unuia dintre principiile DDB, pe care ne-am asigurat că îl împărtășește și noua conducere: "fapte, nu vorbe!”
- comunicat DDB

Ce înseamnă Cornel Țălnar pentru Dinamo: 

  • A câștigat trei titluri ca jucător: 1981/82, 1982/83, 1983/84
  • Are 27 meciuri și 4 goluri în cupele europene pentru Dinamo. 
  • A fost jucător de bază în sezonul 1983/84, când bucureștenii au ajuns până în semifinalele CCE
  • A antrenat Dinamo în sezoanele 1996/97, 1997/98, 2002/03, 2007/08, 2009/10, 2012/13 
  • Ca antrenor: 84 jocuri în toate competițiile: 39 victorii, 20 remize, 25 înfrângeri

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Fotbalistul care „i-a luat ochii” lui Dragomir, după primele 3 etape: „Are tehnică de 10 milioane de euro și plămâni de 20!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (43)
sorinache
sorinache  •  05 August 2021, 12:11
Postat de paolo12 pe 04 August 2021, 17:35

Cine il plateste pe administrator? Ca, pe hartie, nu aveti venituri…

Teoretic, administratorul aduce bani. Inclusiv de la DDB.

donbaas
donbaas  •  05 August 2021, 07:43

Cum adica "se ocupa de scouting"? Inseamna ca omul nu se ocupa de nimic, pentru ca mi-e greu sa cred ca a observat el vreun jucator venit in sezonul trecut la echipa! Adica, el vrea sa ramana in continuare si sa faca nimic...

creeperno115
creeperno115  •  04 August 2021, 22:45

Talnar, nu mai avea incredere in serdean si cortacero. Sunt oameni care cred ca esti in banda cu ei. Sper ca nu e asa!

Vezi toate comentariile (43)
Comentează