FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CSU CRAIOVA

VIDEO Corneliu Papură lovește din nou! „Am închis televizorul la 2-0 pentru Ajax, când am văzut 2-3 dimineața am crezut că e o greșeală”

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 mai 2019 15:21

Corneliu Papură (45 de ani), antrenorul lui CSU Craiova, a surprins iar: a urmărit doar prima repriză dintre Ajax și Tottenham din Liga Campionilor, iar apoi s-a culcat și nu a prins dramatismul din final.

La pauză, „lăncierii” conduceau cu 2-0 și erau ca și calificați în finala Ligii Campionilor, însă în timp ce tehnicianul oltenilor dormea, Tottenham a reveni în forță prin hattrick-ul lui Lucas Moura.

„Am închis televizorul la 2-0, Ajax era echipa care controla meciul, nu credeam că se mai poate întâmpla ceva, iar dimineaţa, când am văzut 2-3, am crezut că este o greşeală. Cred că suporterii lui Ajax au fost la spital după meci. Nu mă mai surprinde nimic în fotbal de acum încolo. Dar de asta e frumos acest sport”, a spus Papură într-o conferință de presă.

Reacția lui Papură de la minutul 22:17

Papură a venit cu o declarație asemănătoare și după meciul dintre Barcelona și Liverpool, 3-0, din turul semifinalelor Ligii când a spus că „nu mai am puterea fizică să mă uit la meciuri la ora 22:00. Mi-ar plăcea, dar efectiv nu am timp”. (Detalii AICI!)

  • CFR Cluj -  CSU Craiova, din etapa cu numărul #9, va avea loc duminică, de la ora 21:00;
  • CFR are nevoie de un singur punct pentru a fi campioană.

Citește și:

CSU Craiova e într-un picior! Se spulberă speranțele FCSB?

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
138672209828437
Gelu Oanca  •  11 Mai 2019, 09:08

Omul asta o face pe prostul ,sau chiar este? pai tu ca antrenor daca chiar esti, te uiti la un asemenea meci ca ai ce invata, doar daca esti dus rau nu te uiti.

j0k3r
j0k3r  •  11 Mai 2019, 07:30
Postat de rocky2 pe 10 Mai 2019, 18:51

Papura ar face cariera in vanzarea de şezlonguri, recamiere, somiere, saltele si perne anatomice! Fotbalul il intereseaza, dar sa nu fie in nocturna!

se putea mai rau. putea sa fie antrenor sau suporter al rapidului.

j0k3r
j0k3r  •  11 Mai 2019, 07:30
Postat de fibra pe 10 Mai 2019, 22:26

Cu fiecare declarație se face și mai de râs acest personaj aerian numit Papură . Singurul merit al lui este că recunoaște de fiecare dată că nu are nici o treabă cu fotbalul adevărat.

comentariul tau de intelectual ma da pe spate. ce a zis asa ciudat? lasa importanta, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează