FOTBAL  »  Superliga  »  CORONA - CONCORDIA, LUNI, 18:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Corona vrea să profite de moralul slab al Chiajnei: "Au pierdut de două ori cu Steaua, trebuie să-i batem şi noi"

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 februarie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 28 februarie 2014 19:42

După cele două înfrîngeri împotriva Stelei, Concordia se deplasează la Braşov, unde luni se va duela cu "lanterna" Corona.

"Ne aşteaptă un meci decisiv, aşa cum au fost şi ultimele, trebuie să cîştigăm dacă vrem să mai păstrăm şanse de salvare. Chiajna a reuşit un tur foarte bun, cu 25 de puncte, dar au început anul cu două înfrîngeri, iar o eventuală a treia i-ar aduce aproape de zona retrogradării.

Trebuie să arătăm mai mult decît la Giurgiu, îmi doresc 3 puncte dar şi un joc bun. Nici jocul rezultatelor, nu ne-a avantajat etapa trecută", a declarat Ionel Gane. Acesta nu se va putea baza Brata, încă nerefăcut, pentru partida de luni seară.

Sergiu Buş convocat la naţionala U21
Sergiu Buş, golgheterul Coronei (7 goluri), a fost convocat în premieră la echipa naţională sub 21 de ani. Atacantul se va prezenta sub comanda lui Bogdan Stelea, luni, după meciul cu Chiajna. "E foarte bine şi pentru el şi pentru noi, mă bucur pentru acest pas. E important să se şi menţină acolo şi să muncească pentru a ajunge şi la lotul mare", a mai spus Ionel Gane.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
cornelisse
cornelisse  •  03 Martie 2014, 18:18

In plus, se aude ca aceasta Chiajna lucreaza cu casele de pariuri de cand a fost antrenor acolo Reghe ala. Chiajna si Viitorul. Probabil ca va bate Corona doar daca e in interesul caselor.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  01 Martie 2014, 00:07

Bade Gane, o sa dai peste o alta..Chiajna ! Valentine's Day si Dragobetele, au trecut !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează