FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Coșmar! Lovitură brutală încasată de FCSB: Florinel Coman va sta cel puțin două luni și jumătate!

Florinel Coman va sta departe de gazon în următoarele două luni și jumătate / FOTO: GSP +40   FOTO
Florinel Coman va sta departe de gazon în următoarele două luni și jumătate / FOTO: GSP

Articol de , - Publicat joi, 26 august 2021 14:32 / Actualizat joi, 26 august 2021 15:16

Florinel Coman (23 de ani), abia revenit după o accidentare serioasă, a ieșit de pe teren șchiopătând în partida FCSB - Sepsi 1-1. Din informațiile obținute de GSP, verdictul medicilor a fost unul nemilos: acesta va sta departe de gazon cel puțin două luni și jumătate, astfel că revenirea lui nu se va petrece mai devreme de jumătatea lui noiembrie. 

Informația a fost confirmată pentru Gazetă inclusiv de agentul fotbalistului măcinat de accidentări în 2021: „Da, Coman va sta cel puțin două luni si jumătate”, a spus Ioan Becali pentru GSP. 

Coman suferise o ruptură musculară la finalul lunii martie, în startul meciului România - Macedonia 3-2. Acum, se vede nevoit să stea din nou departe de gazon, exact într-un moment în care încerca să revină la forma din prima parte a lui 2020.

Florinel Coman revenise la FCSB în meciul cu Șahtior Karagandy (1-0). Extrema stângă a intrat pe teren în minutul 71, în locul lui Octavian Popescu, el ocupând locul său obișnuit din atac, în flancul stâng. Atunci, a avut la dispoziție ceva mai mult de 20 de minute, însă nu s-a simțit deloc pe teren. Coman a înscris un singur gol în acest sezon, însă unul care n-a contat, în deplasarea cu Șahtior Karagandy, meci în care roș-albaștrii au fost eliminați la loteria penalty-urilor. 

Știre în curs de actualizare!

Ștefănescu de la Sepsi l-a scos din joc pe Florinel Coman

După ce Mitrea a ratat penalty-ul pentru Sepsi, Andrei Vlad și-a pus rapid echipa pe contraatac, iar Florin Coman a fost atacat violent undeva la mijlocul terenului de către Marius Ștefănescu. „Centralul” a lăsat jocul să continue, iar la prima întrerupere i-a acordat cartonaș galben jucătorului lui Sepsi.

Coman s-a accidentat, mai ales că a mai avut probleme medicale de curând. Ștefănescu a mai făcut, practic, o victimă la FCSB, după ce l-a accidentat în ediția precedentă pe Olaru. Iordănescu l-a introdus pe Mamut în locul lui Coman, prima schimbare la FCSB fiind făcută în minutul 71.

+36 FOTO

Coman suferise o ruptură musculară la finalul lunii martie, în startul meciului România - Macedonia 3-2. Acum, se vede nevoit să stea din nou departe de gazon, exact într-un moment în care încerca să revină la forma din prima parte a lui 2020.

Florinel Coman, peste 100 de meciuri la FCSB

Florinel Coman a fost transferat de FCSB de la Viitorul în 2017, în schimbul a 3 milioane de euro. În cei 4 ani petrecuți în Capitală, Coman a adunat 137 de meciuri, în care a înscris 34 de goluri. Florinel are și 5 selecții la echipa națională de seniori a României.

El a început acest sezon cu stângul, fiind criticat de patronul Gigi Becali după înfrângerea cu Rapid de acum două etape, scor 0-1: „Nu știu ce e cu Florinel Coman. Dacă va continua așa, va îmbătrâni în România” a spus Becali la Pro X.

VIDEO Edi Iordănescu, mesaj pentru fanii lui FCSB: „Vreau să vă fac o promisiune”

Citește și alte știri articole despre FCSB:

Valentin Gheorghe, prima lovitură a lui Edi Iordănescu la FCSB? Becali încearcă să-l ia pe unul dintre cei mai buni jucători ai sezonului trecut

Unde a „dispărut” vedeta lui Becali? Cifre dezastruoase pentru fotbalistul care a impresionat sezonul trecut

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (79)
rumunek
rumunek  •  27 August 2021, 13:12

Credeam că medicii îți spun ce problemă ai, nu în cât timp te vei recupera. A trecut o săptămână și tot nu sunteți în stare să dați o informație completă, ce accidentare are.

zorrozabal
zorrozabal  •  27 August 2021, 09:24
Postat de cuviosul_pafnutie pe 26 August 2021, 16:51

Florinel era schiop demult!Vinovati sunt cei care l-au fortzat-nu Stefanescu- introducandu-l insuficient, refacut intr-un meci care nu era cu unul din vasalii din cadrul cooperativei-unde adversarii se dau la o parte!

Pe Florinel l-au nenorocit cand l-au introdus la nationala cu toate ca el era insuficient refacut!Cine i-a dispus lu finu Mirel sa-l bage?Nu se stie?!Si de ce?Pai ca sa-l vanda Giovani mai repede!

polistul68
polistul68  •  26 August 2021, 21:23
Postat de Geanta Cornel pe 26 August 2021, 15:09

Îi mai trebuie lui Stefanescu încă 3 victime .Sub 5 cazuri nu se pune .Chiar nu există nici o metodă de a-l pedepsi pe acest rupator de oase ?;

Dl geanta..sti cumva diagnosticul lui Coman ? Hai sa-ti spun un secret...la fotbal, piciorul se rupe cand esti cu piciorul in pamant...in aer, NICIODATA nu ti se va rupe piciorul...da, e un atac dur, dar e fault tactic, a ridicat piciorul sa fie sigur ca-l prinde, ca nu-l scapa....aceiasi parere o sa ai si daca afli ca, Coman, a facut ruptura muscular ? Care nu are nici o legatura cu faultul...Hai sa fim putin mai rationali...va place sa faceti din tantar armasar...folositi cuvinte dure cand nu e cazul...rupator de oase..criminal...

Vezi toate comentariile (79)
Comentează