FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV // VIDEO Poza răvășitoare cu care Cosmin Achim a obținut bani de la fosta iubită pentru a-și plăti datoriile la cămătari: „Plâng și tremur tot” + „A trebuit să aleg între viața mea și a lui”

Cosmin Achim, poză răvășitoare către fosta lui iubită: „Plâng și tremur tot”
Cosmin Achim, poză răvășitoare către fosta lui iubită: „Plâng și tremur tot”

Articol de , - Publicat joi, 09 martie 2023 10:19 / Actualizat joi, 09 martie 2023 12:07

Daniela Tatara, fosta iubită a lui Cosmin Achim, a făcut dezvăluiri la GSP Live despre dependența de jocuri de noroc a fostul jucător de la Petrolul și FC Voluntari.

Cei doi au fost împreună timp de 4 ani și s-au despărțit în septembrie 2022, din cauza dependenței fotbalistului. Cosmin Achim i-a trimis o poză plângând și mesaje prin care o ruga pe fosta iubită să nu se despartă de el.

Daniela a dezvăluit că Achim i-a cerut bani pentru că ar fi avut nevoie pentru un fond strâns de jucătorii lui Voluntari pentru a plăti mai mulți angajați din club. Fosta iubită a jucătorului a aflat că stoperul ar fi pariat toți banii și ar fi mințit-o, el având datorii și la oameni din lumea interlopă. Conversația dintre cei doi, mai jos:

VIDEO Conversația dintre Cosmin Achim și fosta sa iubită: „Plâng și tremur tot”

La GSP Live, Daniela Tatara a explicat discuțiile cu Cosmin Achim: „Asta a fost varianta lui în acel moment. Era vorba de niște prime pe care le strânsese când era căpitan. Ei mai dădeau unor angajați din club, care nu aveau salarii foarte mari. El a strâns banii și mi-a spus că are datorii către această persoană, Văncică.

A trebuit să îl ajut, pentru că altfel ar fi fost un scandal imens la club, dacă nu ar fi dat banii. Eu am înțeles de la cineva că totul a fost doar o invenție, el a pus la cazinou tot ce i-am dat eu.

În urma acestei imagini, au fost niște lupte enorme cu el. Am fost foarte dezamăgită, el de aceea voia să discut cu el, să nu ne despărțim. Știa că el e de vină. El promitea că se va opri, că va face ceva bun cu viața lui. Bineînțeles că m-a impresionat imaginea. Eu știam că el era într-o situație dificilă, dacă nu l-aș fi ajutat, ar fi ajuns în situația de azi”. 

Daniela Tatara, fosta iubită a lui Cosmin Achim: „Această relație a avut un impact imens asupra mea, începusem să cad în depresie”

„Singura mea greșeală este că am prelungit această situație când ar fi trebuit să pun stop. Eu am crezut în promisiunile lui. Anul trecut ne-am despărțit. Eram de ziua lui în Turcia, în septembrie. De acolo, el s-a întors în România, eu în Franța, apoi el a greșit iar. Eu am luptat 4 ani fără rezultat. Ultima dată a greșit la fel. Acești oameni au tendința de a se opri 2-3 luni, apoi când au bani cad din nou în această patimă. După ce ne-am despărțit, au apărut persoane care îmi spuneau că are o relație. 

Nu m-a interesat, pentru că eu am decis să pun stop. Această relație cu Cosmin Achim a avut un impact imens asupra mea. Începeam să cad într-o depresie. Simțeam că lupt cu morile de vânt. Eu încercam să îl ridic, poate eram dezamăgită și de mine. Poate puteam să fac mai mult, să mă întorc în România. 

Dar nu aș avea din ce să trăiesc în țară. A trebuit să iau o decizie, să aleg între viața mea și a lui. A fost la psiholog, a acceptat. A mers luni bune. El avea bunăvoința de a se schimba, dar el nu a înțeles că lucrurile nu se puteau schimba dacă stătea în aceste anturaje”, a declarat Daniela Tatara la GSP Live.

Fosta iubită a jucătorului din Liga 1 care paria pe echipele lui, dezvăluiri la GSP Live: „După 5-6 luni a început să îmi ceară 2.000-3.000 de euro”
GSP LIVE
Fosta iubită a jucătorului din Liga 1 care paria pe echipele lui, dezvăluiri la GSP Live: „După 5-6 luni a început să îmi ceară 2.000-3.000 de euro”

Daniela Tatara: „Nu eu am trimis mail-uri la FRF și nu am știut că a plecat de la Petrolul”

„Eu am luat legătura cu FC Voluntari în decembrie, pentru a discuta despre problemele lui, pentru a-l proteja, să nu ajungă în situația în care este astăzi. Am discutat despre datoriile lui față de mine. Clubul a spus că va primi niște salarii. Eu am sunat pentru că nu mai aveam acces la conturile lui. Am fost împuternicită pe conturile lui până în noiembrie. 

Am început să îi cer din banii pe care trebuia să îi primesc de la el, iar pentru ca eu să nu văd datoriile, m-a scos de pe cont. Îl întrebam când poate să îmi dea banii, nu puteam avea încredere în el. I-am spus că o să contactez clubul. Am sunat să mă interesez dacă el a încasat bani de la club. 

Mi-a făcut un transfer de 2.000 de euro după Crăciun, iar de atunci nu am mai primit nimic. Eu aveam promisiunea că îmi va da lunar cam 2.000 de euro. Spunea că dacă nu ia bani nu are cum să îmi dea. Nu știu nici azi dacă el a primit salariile sau nu.

Nu știu nimic despre Petrolul. Eu nu știam că a plecat, mi-a trimis cineva știrea. Eu discutasem cu el în urmă cu 3-4 zile, fusese titular. Când i-am trimis știrea și l-am întrebat, m-a acuzat că am trimis mail-uri căte FRF și LPF. Nu am făcut nimic, nu există mail dat de mine către cineva. Nu sunt date de mine”, a mai precizat Daniela Tatara la GSP Live.

Citește și:

Marius Lăcătuș nu trece peste faptul că a fost înjurat de ultrașii Stelei: „Au intrat peste mine, m-a deranjat ce au făcut”

Dezvăluire INCREDIBILĂ făcută în platoul GSP: „Obținusem acordul lui Gică Hagi pentru transferul la Dinamo!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
donqhot
donqhot  •  09 Martie 2023, 17:51
Postat de popescu222 pe 09 Martie 2023, 14:59

Ai dreptate in principiu. Dar vorbim de un individ care si-a tzepuit prietena, deci mie moral mi se pare ok ca fata sa faca publice discutiile. Ca un ziar care publica asa ceva e de o calitate indoielnica, da, sunt de acord si cu asta. Dar asta e moralitatea presei tabloide in toata lumea.

nu stim ca fotbalistul si-a tepuit prietena, asta zice ea. Fata putea folosi convorbirile ca dovezi legale. GSP trebuia sa inteleaga ca pentru a publica o discutie privata intre 2 oameni trebuia sa aiba acordul amandurora.

CiprianBirtea_84
CiprianBirtea_84  •  09 Martie 2023, 17:49
Postat de popescu222 pe 09 Martie 2023, 15:43

Citind povestea intreaga in alta stire inteleg ca ea stia pentru ce sunt banii... in cazul asta, e complice la o infractiune, asa ca sa nu se mai planga.

Ea știa pentru ce sunt banii că el a rugat-o să parieze în Franța pe FC Voluntari 3-3 Academica Clinceni, pe înfrângerea Voluntarilor, care aveau 12 jucători bolnavi și pe Teja în spital. A egalat Clinceni în min. 90+4 și a pierdut Achim 2600 €. E aici articolul, pe acest site.

carol_k
carol_k  •  09 Martie 2023, 17:04

Rog stimata redactie sa ne lase cu *** asta, nu ne intereseaza trairile lui, prin ce a trecut samd Ceea ce a facut e de neiertat, nu mai avem subiecte?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close