FOTBAL  »  Superliga  »  DINAO

Cosmin Contra a condus antrenamentul de azi al lui Dinamo! Când va fi prezentat oficial

fcdinamo.ro
fcdinamo.ro

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 februarie 2017 16:06

Cosmin Contra a semnat cu Dinamo un contract pe 6 luni, iar azi a condus antrenamentul "câinilor" de la Săftica. Tehnicianul va fi prezentat oficial duminică. 

Dacă lucrurile vor merge bine, Cosmin Contra își va prelungi înțelegerea pentru încă un sezon. 

"Noul antrenor principal al echipei din Ștefan cel Mare este Cosmin Contra, a anunțat acționarul majoritar al FC Dinamo București, Ionuț Negoiță, prin intermediul site-ului oficial al clubului, www.fcdinamo.ro.

Cosmin Contra a semnat un contract cu FC Dinamo București până la finalul acestui sezon competițional, cu opțiune de prelungire până la 30 iunie 2018. 

Contra urmează să fie prezentat oficial într-o conferință de presă programată duminică, 19 februarie, la ora 10:30, la sala de evenimente din cantonamentul de la Săftica.

Conferința de presă organizată de FC Dinamo București va fi urmată, la ora 11:00, de ultimul antrenament condus de Cosmin Contra înaintea partidei cu FC Botoșani, deschis reprezentanților mass-media în primele 15 minute", se arată pe site-ul lui Dinamo. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
guyencea
guyencea  •  17 Februarie 2017, 23:16

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează