FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASTRA 1-1

Cosmin Contra, supărat pe jucătorii săi: „Trebuie să-și asume responsabilitatea”

Cosmin Contra +9   FOTO
Cosmin Contra

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 noiembrie 2020 00:18 / Actualizat duminica, 15 noiembrie 2020 00:42

Cosmin Contra a reacționat după meciul cu Astra Giurgiu terminat la egalitate, 1-1. Scorul a fost dechis de Valentin Gheorghe în minutul 47, dar Dinamo a reușt să egaleze prin Magaye Gueye, în minutul 57.

Cosmin Contra s-a arătat dezamăgit de jocul prestat de echipa sa în partida cu Astra Giurgiu, spunând că nu au pus în aplicare toate indicațiile oferite de el pe parcursul acestei săptămâni: „Din păcate, jucătorii sunt marcați de locul în clasament. Apoi am primit un gol foarte ușor, am revenit în joc, după care orice echipă putea să câștige. Până la urmă, e un rezultat echitabil, care nu cred că mulțumește niciuna dintre echipe. 

Ne lipsește încrederea. Trebuie să-și dea seama că dacă au valoare, trebuie s-o arate. Trebuie să-și asume responsabilitatea locului în clasament. Dacă nu-ți asumi, e greu să ieși din subsolul clasamentului. Sunt fotbaliști cu experiență în campionate puternice, aș vrea să văd mult mai multă personalitate din partea lor”.

„Trebuie să facem o analiză”

„Guriță” a adăugat că va avea loc o întânire între el și directorul sportiv în care va face o analiză pentru tot ce se petrece la club: „Eu trebuie să am încredere în ce e aici. Sunt antrenor. Mâine, o să am o discuție cu directorul sportiv, vom spune lucrurilor pe nume. Trebuie să facem o analiză, e clar. Vom vedea ce se întâmplă. E greu să spun dacă aș mai fi venit la Dinamo, dacă știam situația”.

Dinamo - Astra. foto: Raed Krishan
Dinamo - Astra. foto: Raed Krishan
Dinamo - Astra. foto: Raed Krishan
Dinamo - Astra. foto: Raed Krishan
Dinamo - Astra. foto: Raed Krishan
+5 FOTO

În primul rând nu dam gol şi de aici pleacă tot. Şi pe faza defensivă facem greşeli şi la prima greşeală adversarul ne-a taxat. Cred că am controlat jocul cap-coadă, din păcate nu am reuşit să câştigam. 

Vă daţi seama că toate aceste promisiuni nerespectate ne macină. Au fost multe promisiuni neonorate şi e normal să existe o neîncredere. Dar nu regret nimic, sunt aici şi încerc să fac o treabă cât mai bună.
Paul Anton, jucător Dinamo

Citește mai multe știri din Liga 1:

FCSB. Gigi Becali, decizie de ultim moment în privința lui Man și Coman! Repetă scenariul din cazul Chipciu

Situație SF la Dinamo: Cortacero s-ar fi împrumutat, iar creditorii au venit după Şerdean ca să-i ceară banii!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
tonimirea
tonimirea  •  15 Noiembrie 2020, 11:59

Habar nu are,ce pregatire a jocului cand tu bagi6-7 mijlocasi care se calca pe picioare si paseaza si repaseaza intre ei.Stapanesti jocul ca sa ce ? Ba fundasul daca baga alunecare la Budescu respingea mingea, de asemenea Budescu cel grasut care alerga pe o traiectorie curba nu a fost ajuns de 3 fundasi care alergau in linie dreapta. Adevarul este ca ii doare la basca,toti joaca individual doar sa iasa in evidenta si nu ii intereseaza interesul colectiv.Erau la un moment dat 5 mijlocasi grupati pe o raza de 5 metri. Prea multi mijlocasi defensivi, cand faci analiza jocului chior sa fi sa nu vezi. Contra cel mai slab antrenor, motivatie ioc, organizare ioc, toti joaca la alibi si asteapta banii. Sorescu nu mai joaca nimic de cand i-a marit salariul.

cainelup
cainelup  •  15 Noiembrie 2020, 09:35

"jucătorii sunt marcați de locul în clasament" - cum s-ar zice, sunt deprimati pentru ca sunt incapabili. Pai, atunci, trebuiau adusi ori jucatori capabili, ori jucatori incapabili cu caracter puternic. Ca despre aportul antrenorului, nici nu poate fi vorba...

764766
764766  •  15 Noiembrie 2020, 08:44

Randume, termini odată cu tâmpeniile ăstea??

Vezi toate comentariile (7)
Comentează