FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - ASTRA 1-1

Costel Enache sare în apărarea lui Alibec: "Faulturile lui sunt evaluate altfel" + Reacția lui Bergodi

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 decembrie 2018 16:15

Costel Enache i-a luat apărarea lui Denis Alibec, după ce atacantul Astrei a luat un cartonaș roșu pe finalul meciului cu FC Voluntari, scor 1-1, după un fault la mijlocul terenului asupra lui Ricardinho. Arbitrul Ionuț Cuza a fost criticat pentru decizia sa. 

"N-am revăzut faza cu Alibec, dar am vorbit între noi și pare că a fost dat prea ușor cartonașul roșu. Se pot întâmpla greșeli din partea arbitrilor, dar parcă la Denis aceste lucruri sunt evaluate cu altă monedă", a declarat Enache la Look Sport.

Antrenorul Astrei și-a lăudat jucătorii pentru meciul cu Voluntari: "Cred că am controlat jocul, a fost un rezultat negativ. Nu am cum să fiu supărat pe jucători. Am pregătit altceva, dar vremea ne-a schimbat strategia. E greu să finalizezi pe asemenea terenuri".

Bergodi a revigorat FC Voluntari

Cristiano Bergodi, antrenorul lui FC Voluntari, a vorbit și el despre jocul de azi:

"Am jucat contra unei echipe foarte bune, care se luptă pentru play-off. Azi am jucat fără doi jucători suspendați. Sunt foarte mulțumit de atitudinea pe care am văzut-o.

Vreau să le mulțumesc muncitorilor de la club, care au scos zăpada în această dimineață.

Am vorbit mult cu jucătorii și le-am dat încredere. Am avut un program foarte greu cu echipe care luptă pentru primele locuri. Jucătorii au înțeles ce vreau de la ei și fac un joc bun. Ne mulțumim și cu acest egal, deși am primit gol pe final. Au avut și ei ocazii".

Citește și:

FOTO Alibec, "roșu" și pe zăpadă! Atacantul Astrei a fost eliminat în ultimele minute la Voluntari

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează