FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

Costin Curelea şi Viorel Ferfelea şi-au fixat obiectivul pentru finalul anului: "E important să reuşim asta pentru a pregăti în linişte returul"

Articol de - Publicat duminica, 12 octombrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 12 octombrie 2014 16:11

Craiova a bifat, sîmbătă, al 7-lea meci fără înfrîngere de cînd a fost preluată de cuplul Sorin Cîrţu - Emil Săndoi. La Severin, CS Universitatea a învins cu 3-0 Pandurii, goluri Ferfelea şi Herghelegiu (2). Fotbaliştii sînt optimişti că pot continua ascensiunea spre primele locuri ale Ligii 1, după ce, la finele rundei a 6-a, ocupau ultima poziţie din clasament. 

Ce le-au lipsit oltenilor în startul sezonului

Viorel Ferfelea a declarat, după victoria cu gorjenii: "Succesul cu Pandurii ne dă moral pentru meciul de campionat, de duminică, împotriva Concordiei. Este important ca în acest tur să acumulăm cît mai multe puncte, iar cînd vom trage linie să fim cît mai în faţă.

Începutul de sezon a fost rău, dar, de cîteva runde, avem rezultate pozitive şi sperăm să mergem pe aceeaşi linie. Ne-a lipsit şi norocul, precum şi o bună organizare şi determinare. Partida cu Chiajna trebuie cîştigată neapărat, mai ales că jucăm acasă".

"Pornim de la premisa să nu luăm gol"

Căpitanul echipei, Costin Curelea, a continuat pe aceeaşi linie: "Pentru moralul nostru, victoria cu Pandurii, chiar dacă într-un amical, a fost deosebit de importantă, pentru că am bifat al şaptelea meci în care nu pierdem. Aceasta este baza de la care trebuie să plecăm. Dorim ca victoriile să aducă victorii.

Campionatul este, totuşi, mai important, acolo se joacă pe puncte. Noi pornim de la premisa să nu primim gol şi nu avem voie să pierdem nici un meci.

Anul acesta trebuie să jucăm cît mai bine şi să scăpăm de emoţiile retrogradării, întrucît este un sezon dificil, în care pică şase echipe. E important ca pînă la iarnă să facem cît mai multe puncte, să pregătim în linişte returul".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
stefy29
stefy29  •  14 Octombrie 2014, 21:50
Postat de razvan__fzr pe 14 Octombrie 2014, 03:06

Du-te in ma-t* in c*r!

Da ma duc in c...w....r....u ma-ti.

ipsilante
ipsilante  •  14 Octombrie 2014, 11:18

GSP mai poseda in redactie si ziaristi adevarati sau doar gargaragii de peluza? "craiolguta", "CS U", "clona", etc... Pana cand ne mai jigniti echipa orasului, CS UNIVERSITATE CRAIOVA si, implicit pe noi, zecile de mii de fani care sustinem, de decenii, acest club? Doar pentru ca simpatizati cu un interlop, dovedit impostor, care a jignit, umilit si DISTRUS, fenomenul FOTBAL, in Craiova, va permiteti sa persiflati si sa batjocoriti EFORTURILE ENORME, financiare si organizatorice ale autoritatilor locale si multor glorii ale CRAIOVEI MAXIMA, care chiar MUNCESC sa repare ce s-a distrus? Cu ce drept? Sinteti corecti? Sinteti echidistanti si obiectivi? Clar ca NU! R

razvan__fzr
razvan__fzr  •  14 Octombrie 2014, 03:06
Postat de stefy29 pe 13 Octombrie 2014, 20:24

Ba sunteti nebuni? Pai daca cur...elea merge la nationala il pierde wcsu, pentru ca o sa se bata impresarii pe el si dupa.... nu mai castiga campeonatul si daca nu mai castiga campeonatul nu mai merge in "sampion liga" si daca nu mai merge in "sampion liga" nu se mai aude pe mapamondul Pamant de superechipa ce a promovat din prima fara efort in liga 2-a. cur..elea abia daca inscrie in capionatul asta de 2 lei si uni il vad la nationala? Multa minte au unii!..................asa cred ei saracii.

Du-te in ma-t* in c*r!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează