FOTBAL  »  Superliga  »  BRĂNEŞTI - RAPID 0-0

Costin Lazăr a fost făcut praf de suporteri la meciul cu Brăneşti

Articol de - Publicat vineri, 15 aprilie 2011 00:00 / Actualizat joi, 14 aprilie 2011 23:25

Revenit în lotul giuleştenilor după o lună de pauză, Lazăr a fost apostrofat aseară de galerie şi trebuia eliminat la numai 10 minute după ce a fost introdus pe teren

Fostul căpitan al giuleştenilor, Costin Lazăr (30 de ani), a început meciul de ieri de la Chiajna doar ca rezervă, chiar dacă patronul Copos a făcut presiuni asupra lui Şumudică de a fi titularizat contra Brăneştiului. Pe toată durata pauzei, mijlocaşul a fost înjurat de fanii giuleştenilor. Motivul microbiştilor? Fotbalistul a refuzat să semneze prelungirea constractului cu Rapid şi, consideră ei, a dinamitat situaţia la echipă. Lazăr şi-a văzut de încălzire şi nu a reacţionat deloc la apostrofările galeriei.
După pauză, Costin a fost introdus pe teren în minutul 66 în locul lui Nicolae Grigore, moment în care fanii l-au huiduit şi mai vîrtos pe mijlocaş. La numai 10 minute acesta a primit cartonaşul galben după ce i-a spart arcada lui Vasile Olariu. A scăpat ieftin, întrucît putea lua foarte bine cartonaş roşu, dar a fost iertat de către arbitrul Comănescu. Oricum, avertismentul de ieri îl scoate din calculele meciului cu Timişoara de duminică, din cauza cumulului de cartonaşe.

"Lazăr este în lotul Rapidului şi atît. Nu discut mai mult"
Marius Şumudică, antrenor Rapid

Dinu "Vamă" în colimator. Plus Şumi
Finalul meciului necîştigat de rapidişti i-a întărîtat pe suporterii giuleşteni prezenţi la meci. Mai întîi, au scandat împotriva echipei, apoi s-au pus iar pe Lazăr şi au încheiat înjurîndu-l pe preşedintele Dinu Gheorghe. Au repetat strigăturile, dar au ţinut să-i scandeze numele lui Marius Şumudică, antrenorul avînd sprijinul galeriei. Totuşi, au existat susţinători ai Rapidului, dintre cei de la tribuna a II-a, care l-au apostrofat pe tehnician la ieşirea din arenă. "E normal ca suporterii să fie nemulţumiţi, dar mai departe nu comentez", a spus Şumi. "Înţeleg supărarea oamenilor, însă nu e normal să înjure echipa", au declarat Dinu Gheorghe şi George Copos.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
puiulamiba
puiulamiba  •  15 Aprilie 2011, 09:01

vinovatii principali sunt: Dinu Vama pentru ca a iscat tensiuni prin sustinerea unor jucatori (pe motive subiective - Coman si Zburlea) si Costin Lazar (sfatuit de impresarul lui albanez Giovictor Becali) care nu mai vrea sa joace. Copos nu-i de vina, nici Sumudica,.

oxigendc
oxigendc  •  15 Aprilie 2011, 09:00

Probabil Lazar a semnat cu Branestiul! :))

ciupi0812
ciupi0812  •  15 Aprilie 2011, 08:47

exista situatii in care oamenii vad niste chestii mici inchise la culoare si cred ca sunt masline miniaturizate, nu icre negre. cum sa-l aprecieze acesti oameni pe lazar, care pana sa devina marul in jurul caruia se invart lucruri de genul "mai da du doi lei, mai las eu treizeci de bani" juca pentru jumatate din echipa?! si cine pierde? lazar?! ii ia cineva gleznele si i le pune lui grigore? pierde echipa, pierd asa-zisii boshi, pierd fanii sumudici, fiindca lazar isi va gasi echipa fara doar si poate. sper ca "pe dincolo". pentru binele lui...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close