FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

EXCLUSIV Craiova a luat decizia: sezon ca și încheiat pentru Koljic

Articol de - Publicat joi, 06 mai 2021 10:30 / Actualizat joi, 06 mai 2021 10:49

Din informațiile GSP.RO, atacantul bosniac Elvir Koljic se află și acum „în recuperare”, iar conducătorii Craiovei nu vor să-l forțeze în ultimele etape ale play-off-ului dacă nu va fi „sută la sută”.

Au mai rămas 4 etape din play-off și Craiova încă nu poate conta pe golgeterul Elvir Koljic. Revenit din Portugalia, unde a fost supus unui control amănunțit după ce-a acuzat o jenă la piciorul operat în octombrie trecut, atacantul bosniac continuă recuperarea în Bănie

Ouzounidis nu s-ar mai folosi de Koljic până la finalul sezonului

Însă din informațiile Gazetei, este foarte posibil ca antrenorul Marinos Ouzounidis să nu mai apeleze la serviciile sale până la finalul stagiunii în curs.

Obiectivul este ca Elvir Koljic să fie recuperat complet, iar în acest moment, potrivit surselor GSP.RO, încă mai are nevoie de timp. O decizie se va lua, foarte probabil, în următoarele zile, însă tendința e de a-l avea complet refăcut și bun de joc în sezonul viitor. Mai ales că șansele echipei de a mai câștiga titlul în 2020-2021 s-au diminuat considerabil după al doilea eșec consecutiv din play-off, cel de la Sfântu Gheorghe, cu Sepsi.

 Accidentat pe 2 octombrie 2020, când a suferit o fractură de peroneu în meciul cu Poli Iași (1-0), Koljici a fost operat și a revenit pe 4 aprilie 2021, pe finalul partidei cu FCSB (0-0). Dar nu pentru mult timp. A mai jucat contra CFR-ului (0-0), 31 de minute, și o repriză, prima, cu Viitorul Tg. Jiu, în Cupa României. Atunci a acuzat o problemă și apoi a plecat în Portugalia.

10 meciuria bifat Koljic în sezonul 2020 - 2021. A înscris 6 goluri, toate în campionat

Bogdan Vrăjitoarea, despre Craiova și Elvir Koljic: „Eu îl compar cu handbalista Nora Mork”

Citește și alte știri despre Craiova: 

Nervi întinși la maximum, după Sepsi - Craiova: „Dacă vrei să faci scandal, e altceva”

Ouzounidis, misterios după eșecul cu Sepsi: „Evident că știu de ce echipa nu joacă așa cum vreau, dar nu pot spune public!” + Ce spune despre șansele la titlu

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (7)
875360749272795
Costi Corabu  •  06 Mai 2021, 17:48

Îmi pare atât de rău de acest băiat, ca de propriul meu fiu. Greu sa găsești un asemenea atacant și om de caracter. Toți ne-am pus mari speranțe în revenirea lui. Campionatul e cam dus, Koljic nu trebuie forțat, ar trebui să i se facă contract pe viață, merită !

lionforever
lionforever  •  06 Mai 2021, 15:36

De când l-au accidentat retrogradați aia de la Iași pe koljici Știința a mers din rau în mai rău, de unde eram locul 1 acum tremuram pentru locul 3.

908074729289300
Radulescu Aurel  •  06 Mai 2021, 15:28

Si eu cred,ca nu va mai juca la nivelul anterior. Din pacate, cred ca si-a cam terminat cariera,nici varsta nu-l va mai ajuta.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează