FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - DINAMO, JOI, 20:30, DIGI, TELEKOM, PRO X

Craiova aduce un nou nume în cursa pentru șefia FRF: "Va fi o luptă în trei" + decizia finală în cazul meciului cu Dinamo

Articol de - Publicat marti, 27 februarie 2018 11:51

Marcel Popescu, președintele celor de la U Craiova, a dat asigurări că partida de joi cu Dinamo, din Cupa României, se va disputa și a analizat șansele lui Ionuț Lupescu la FRF.

  • U Craiova și Dinamo joacă joi, de la 20:30, în sferturile de finală ale Cupei României. Partida poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Pro X.

...despre sfertul de Cupă cu Dinamo: "Nu ne speriem de frig. Se va da la o parte toată zăpada. Joi seara, cu Dinamo, va fi stadionul full. Nu vă faceți griji. Stadionul va fi în condiții impecabile. Federația a hotărât că se joacă. Ne-au spus că nu se amână niciun meci în afară de cel dintre Botoșani și Iași. 

Se va juca cu casa închisă. Oltenii știu să fie lângă echipă. Avem cereri de bilete din toată țara. La Craiova toată lumea consideră că asta este adevărata finala. Meciurile cu Dinamo generează mereu o emulație specială. Avem tot lotul la dispoziție, toți jucătorii sunt dornici să intre pe teren. A venit Florin Bratu care dorește să confirme votul de încredere. I s-a dat pe mână echipa într-un moment dificil al existenței clubului".

Oficialii lui Dinamo și cei ai Craiovei au cerut oficial ca partida din sferturile Cupei României să se amâne. Răspunsul a venit ferm: "Cât timp nu există o bază regulamentară pentru amânarea partidei, nu putem face nimic. Conform informațiilor în vigoare, codul portocaliu va expira înainte de începerea partidei". 

INMH tocmai a anunțat că va prelungi codul portocaliu de ger în județul Dolj până pe 1 martie, ora 10:00. 

ÎL SUSȚINE CRAIOVA PE PUȘCAȘ? 

Surprinzător, Popescu îl aduce în discuție pentru postul de șef la FRF și pe Marcel Pușcaș, deși toată lumea vorbește despre un duel Burleanu - Lupescu. Ar putea fi un semn că oltenii se pregătesc să-l susțină pe fostul fotbalist al Stelei la alegerile din 18 aprilie. 

"Ionuț Lupescu  a avut o lansare cu fast. Una cu comentarii pro și contra. Ionuț Lupescu a fost și în fotbal și în administrație un exemplu. Este un candidat serios al actualei conduceri. Așteptăm să vedem proiectele lor. Nu ne putem pronunța înainte. Vom vedea de partea cui ne situăm. Până acum este o luptă în 3. Nici Marcel Pușcaș nu e de neglijat. Dacă e în cursă, înseamnă că are încredere în el", a declarat Marcel Popescu la TV DigiSport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
1087641304599845
Ervin Ablamit  •  27 Februarie 2018, 14:13

Zi-se pe azi il bătrân și corupt

drack009
drack009  •  27 Februarie 2018, 13:58

Vor vota cu cine vrea partidul...

gabryel28
gabryel28  •  27 Februarie 2018, 13:40

Marcel popescu un tradator nenorocit! Csu niciodata adevarata stiinta!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează