FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - ASTRA 1-0

CRAIOVA - ASTRA 1-0 // VIDEO+FOTO Multe emoții pentru un surâs » Nicușor Bancu aduce victoria oltenilor, după un meci în care Astra a ratat marile ocazii

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 august 2019 21:00

Craiova a tremurat cu Astra, a supraviețuit ratărilor uriașe ale lui Mihai Răduț și s-a impus cu 1-0 (Bancu '68), punând capăt seriei de 3 meciuri consecutive fără victorie în Liga 1.

Pe un gazon dezastruos, jucătorii lui Corneliu Papură au făcut o primă repriză modestă, în care nu au pus aproape deloc în pericol poarta giurgiuvenilor. Iar oaspeții, mai curajoși și mai energici, au fost aproape să deschidă scorul în minutul 36.

Pigliacelli a ieșit neinspirat, l-a faultat pe Valentin Gheorghe, însă Mihai Răduț, revenit în Liga 1 în acest sezon din Polonia, a irosit oportunitatea, fiind blocat de portarul italian.

După pauză, același Răduț a fost protagonistul unei ratări rarisime. A trecut de toată apărarea alb-albaștrilor, inclusiv de Pigliacelli, dar a finalizat lamentabil, în plasa laterală.

Astra a mai ratat câteva contraatacuri periculoase, prilej pentru crizele de nervi ale lui Dan Alexa, însă golul a picat până la urmă în poarta echipei care jucase mai bine. Nicușor Bancu, lansat ideal de Cicâldău, a înscris cu o execuție de efect în minutul 68. A fost unicul gol al partidei și cel care o readuce pe Craiova pe podium, mai exact pe 3.

De partea cealaltă, Astra rămâne cu același parcurs oscilant din acest sezon: trupa lui Dan Alexa e pe 8, cu 8 puncte, loc care în mod sigur nu e pe placul pretențiosului patron Ioan Niculae.

12.457de spectatori au fost prezenți la meci

Craiova - Astra 1-0

  • A marcat: Bancu '68
  • Răduț a ratat un penalty în minutul 36. Șutul ex-stelistului a fost parat de Pigliacelli

+1 FOTO
  • Sursă foto: Facebook Universitatea Craiova

Craiova: Pigliacelli - Martic, Acka, Bălașa, Bancu - Ivanov, Mateiu, Cicâldău - Bărbuț, Markovic, Mihăilă
Rezerve: L. Popescu, Ferreira, V. Constantin, A. Ioniță II, Vătăjelu, Qaka, M. Roman II 
Antrenor: Corneliu Papură

Astra: Kitanov - Bruno - Graovac, Tamaș, Radunovic - V. Gheorghe, G. Simion, Crepulja, R. Grecu - M. Răduț - Tounkara
Rezerve: Lazar, Biceanu, Dima, Ajayi, Fl. Matei, Begue, Brito Silva
Antrenor: Dan Alexa 

Arbitru: Horațiu Feșnic (Cluj) // Asistenți: Alexandru Cerei (Cluj), Imre-Laszlo Bucsi (Covasna) 
Stadion: „Ion Oblemenco”, Craiova

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (71)
raikkonen81
raikkonen81  •  24 August 2019, 17:01
Postat de lionforever pe 24 August 2019, 16:52

Pai du-te la culcare!

Oltean gramada....cu idei putine....

lionforever
lionforever  •  24 August 2019, 16:52
Postat de raikkonen81 pe 24 August 2019, 16:09

Perseverezi in prostie, cap de lubenita! Internetul uneste prostii. Practic, prostul, vede ca si altii gandesc ca el si zice: "Bah...suntem multi care gandim asa....inseamna ca nu suntem prosti". Inainte, ii ziceai prostului ca e prost si se ducea la culcare.....acum, e la un click distanta de alti 'jde mii de prosti si prinde curaj....

Pai du-te la culcare!

raikkonen81
raikkonen81  •  24 August 2019, 16:09
Postat de lionforever pe 24 August 2019, 15:51

Prostule ma asteptam si la o analiză gramatica ca doar cu asta te ocupi hatereala pe articolele despre știința, deci esti si hater si prost am gresit cand te-am pus sa alegi, ori esti mititelian in *** ori vreun pierde vara cu capsa pusa pe știința.

Perseverezi in prostie, cap de lubenita! Internetul uneste prostii. Practic, prostul, vede ca si altii gandesc ca el si zice: "Bah...suntem multi care gandim asa....inseamna ca nu suntem prosti". Inainte, ii ziceai prostului ca e prost si se ducea la culcare.....acum, e la un click distanta de alti 'jde mii de prosti si prinde curaj....

Vezi toate comentariile (71)
Comentează