FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - HERMANNSTADT 3-2

VIITORUL - HERMANNSTADT 3-2 // VIDEO + FOTO Formația lui Gică Hagi are victorii pe linie după o repriză secundă cu de toate! Cum arată ACUM clasamentul Ligii 1

Foto Facebook Viitorul +5   FOTO
Foto Facebook Viitorul

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 iulie 2019 23:00

Viitorul a trecut de Hermannstadt, scor 3-2, și e liderul Ligii 1 după primele trei etape.

Prima repriză de la Ovidiu nu prevestea iureșul ce avea să urmeze. Formația lui Hagi nu a trimis vreun șut pe poartă în primele 45 de minute, în timp ce oaspeții au ieșit în evidență doar printr-un șut slab trimis de Caiado.

Căpitanul Bogdan Țîru a deschis balul, la reluare. A marcat în minutul 51 după o gafă în lanț a defensivei sibiene și a ajuns la trei goluri marcate în ultimele două meciuri. Fundașul central marcase o dublă și în eșecul cu Gent, scor 3-6.

Eric a dublat diferența în minutul 63, cu un șut plasat jos, lângă bară. Acțiunea a venit la cinci minute după ce Costel Enache și compania ceruseră lovitură de la 11 metri la un fault comis de olandezul De Nooijer. 

Hermannstadt a revenit în joc în minutul 75. Portughezul Yazalde a trimis o „scăriță” peste gafeurul Tordai

100 de victoriiare Viitorul în Liga 1

Andrei Ciobanu a dus scorul la 3-1 cu o execuție perfectă din lovitură liberă, în stilul brazilianului Juninho Pernambucano. Mingea plasată la colțul scurt, sub transversală, a fost de neoprit. Ca nebunia să fie perfectă, sibianul Ionuț Stoica a păstrat dramatismul în prelungiri cu o execuție acrobatică, cu călcâiul, amintind de suedezul Zlatan Ibrahimovic. 

Viitorul e prima în Liga 1, cu punctaj maxim și un golaveraj de invidiat, 9-2. Hermannstadt rămâne fără punct în acest sezon, în aceeași situație cu Dinamo și Clinceni.

Clasamentul Ligii 1

clasament

FINAL » Viitorul - Hermannstadt 3-2

  • Au marcat: Țîru '51, Eric '63, A. Ciobanu 81 / Yazalde '75, I. Stoica '89
    Bogdan Țîru a ajuns la trei goluri în ultime două meciuri. A marcat o dublă în eșecul cu Gent, scor 3-6.

Clasamentul Ligii 1

clasament

Vezi AICI live + statistici

Vezi VIDEO de la meci

2.656 de spectatoriasistă la meciul dintre Viitorul și Hermannstadt

Echipele de start

Viitorul: Tordai - Boboc, Țîru, V. Ghiță, De Nooijer - A. Ciobanu, Artean, Tîrcoveanu - Eric, G. Ganea, A. Calcan
Rezerve: Căbuz - S. Filip, Mladen, Drăguș, G. Iancu, Houri, M. Dulca
Antrenor: Gheorghe Hagi

Hermannstadt: Figueiredo - Mățel, O. Viera, I. Stoica, R. Opruț - R. Pires, Buzan - P. Petrescu, Jo Santos, Caiado - Debeljuh
Rezerve: I. Pop - Tătar, Dandea, Yazalde, A. Vodă, Blănaru, Tsoumou
Antrenor: Costel Enache

Stadion: Central, Ovidiu
Arbitru: Radu Petrescu / Asistenți: Ciprian Danșa, Stelian Slabu

Viitorul și Hermannstadt, la poli opuși

Viitorul a început perfect sezonul în Liga 1. Formația lui Gică Hagi a umilit Dinamo în prima etapă, scor 5-0, și a trecut la limită de Chindia Târgoviște în etapa secundă, scor 1-0.

Hermannstadt are un start total diferit. Elevii lui Costel Enache s-au înclinat în fața vicecampioanei FCSB, într-un meci extrem de spectaculos, scor 3-4, și a cedat cu Gaz Metan, scor 0-2.

Vezi AICI programul etapei #3 din Liga 1

Vezi AICI clasamentul din Liga 1

S-au pregătit fără Gică Hagi

Gică Hagi a rămas în Belgia după eșecul cu Gent din turul II preliminar al Europa League, scor 3-6, pentru a urmări debutul lui Ianis la Genk. „Secundul” Cătălin Anghel s-a ocupat de pregătirea echipei și e vigilent înaintea meciului cu sibienii: „Jucăm din 3 în 3 zile, nu este uşor, însă trebuie să facem în aşa fel încât să câştigăm meciul de mâine.  Nu ne aşteaptă un meci uşor pentru că echipele colegului nostru Costel Enache sunt echipe bine organizate şi încearcă să joace fotbal. Înainte de meciul cu belgienii cel mai mult ne convine victoria”.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (40)
lenroc
lenroc  •  29 Iulie 2019, 09:35
Postat de fairplayromania pe 29 Iulie 2019, 02:58

Din cei 2656 de spectatori, 2650 sunt parinţii si rudele jucatorilor de fotbal, si restul de 6 sunt nevestele arbitrilor... Cine vine la stadion la Hagi ca sa vada Viitura si să mai si plateasca bilet?

Nimeni nu merge să vadă Viitorul, sunt toți ocupați cu spectacolele date de FCSB, Dinamo și CFR. CATENA o fi deschisă??

fairplayromania
fairplayromania  •  29 Iulie 2019, 03:05
Postat de Daniel Irimescu pe 28 Iulie 2019, 23:13

Nuance distrusted nimeni. Fotbalul romanesc a fost tinut pe perfuzii dupa 89. Dupa 98 si a dat obstescul sfirsit !

Fotbalul românesc a foat distrus de cind a aparut Becali in fotbal...din 2002-2003. ***...90, 94,98,2000...au fost participari la turneuri finale !!! De fapt voi sunteti aici ca sa faceti diversiune pentru ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fairplayromania
fairplayromania  •  29 Iulie 2019, 02:58

Din cei 2656 de spectatori, 2650 sunt parinţii si rudele jucatorilor de fotbal, si restul de 6 sunt nevestele arbitrilor... Cine vine la stadion la Hagi ca sa vada Viitura si să mai si plateasca bilet?

Vezi toate comentariile (40)
Comentează