FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

CRAIOVA // Dan Nistor, primul gol în tricoul oltenilor: „Vreau cupa și campionatul!” » Vezi AICI reușita din corner a fostului dinamovist

Articol de - Publicat duminica, 12 ianuarie 2020 15:25

Dan Nistor (31 de ani), noul mijlocaș al CS Universității Craiova, autorul unui gol astăzi în amicalul câștigat, scor 2-0 cu Eintracht Braunschweig, are planuri mari în Bănie: „Am foame de trofee”.

Nistor și-a pus amprenta de la primul meci în tricoul Craiovei. Utilizat azi în repriza secundă a amicalului cu Eintracht Braunschweig (2-0), ex-dinamovistul și-a dirijat colegii în teren și a dublat avantajul oltenilor cu un gol înscris din corner, e adevărat, și cu concursul portarului advers.

Dan Nistor, primul gol pentru Craiova

Apoi, la final, s-a arătat foarte ofensiv în afirmații. În primul rând a anunțat că a venit la Craiova să câștige „Cupa și campionatul. Am foame de trofee". Însă nu e sigur că-și va atinge obiectivele încă din acest sezon: „Haideți să așteptăm aceste ultime patru etape, să tragem linie și după aceea mai discutăm". 

Despre plecarea de la Dinamo, pe care Filip i-ar fi reproșat-o, amintindu-i că în vestiar le-ar fi spus coechipierilor că rămâne, Nistor a comentat: „Nu cred că s-a supărat Filip că am plecat de la Dinamo, știe și el ce se întâmplă acolo și din ce cauză am plecat".

„Acum e o perioadă de acumulări, când începe campionatul trebuie să fim pregătiți, să câștigăm ultimele patru meciuri din sezonul regulat. M-am integrat repede. Mă înțeleg bine cu colegii, încerc să-i ajut cât mai mult. Pe unii îi cunosc de la națională, cu alții am jucat la alte echipe" - Dan Nistor, mijlocaș U Craiova 

„Nistor? Orice jucător pe care-l cumpărăm este important, indiferent de numele lui" 
Corneliu Papură, antrenor U Craiova

„Andrei Ivan poate să joace pe orice post în față. Are calități extraordinare și poate să facă diferența. Săpunaru și Tamaș la Craiova? N-am nici cea mai mică idee cum ar arăta echipa cu ei în teren. Ar face și ei parte din lotul Craiovei și atâta tot" 
Corneliu Papură, antrenor U Craiova

CS Universitatea Craiova - Eintracht Braunschweig (L3) 2-0

  • Au marcat: Mihăilă (54), Nistor (83) 

Echipa de start: 25. Marinescu - 18. Vlădoiu, 31. Dobre, 2. Tiago, 30. Mățel - 37. Danciu, 34. Popescu, 21. Ivanov - 22. Bărbuț, 20. Markovic, 17. Baiaram

Echipa în repriza a doua: 13. Pigliacelli - 27. Martici, 15. Cosic, 33. Bălașa, 5. Vătăjelu - 16. Nistor, 8. Mateiu, 10. Cicâldău - 9. A. Ivan, 7. M. Roman II, 28. Mihăilă.

DAN NISTOR, gol superb și la antrenamente

Execuție Dan Nistor

🎯 Dan Nistor. #Antalya2020 #JurnalDeCantonament #LeiiSubPregatire

Posted by Universitatea Craiova on Saturday, January 11, 2020

vezi și:

Mihai Rotaru face personal anunțul: Corneliu Papură e noul antrenor principal al CS Universitatea Craiova!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (31)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  12 Ianuarie 2020, 23:35

Cupa și campionatul... Nu-l doare gura, zici că-i ogneanul nostru :-D. Nistor a luat-o pe urmele lui Piți cu declarații de-astea sforăitoare. Și va rămâne tot ca el - cu foamea...

creeperno999
creeperno999  •  12 Ianuarie 2020, 22:47

Multe vrei nistore

sittingbull
sittingbull  •  12 Ianuarie 2020, 21:18
Postat de hammer100 pe 12 Ianuarie 2020, 17:05

mie nici acum nu imi vine sa cred ca nistor dupa toate umilintele suportate la voi, a revenit dupa accidentare si a facut minuni in teren. fara el erati langa voluntari,bine ca a plecat. chiar nu stiu de ce s-a strofocat nistor ala pentru voi,trebuia sa va lase langa voluntari si nu langa chndia.

Nimeni nu ştie de ce...

Vezi toate comentariile (31)
Comentează