FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA - DINAMO

„Îl scoteam după un minut!” » Fotbalistul lui Dinamo, luat în colimator

Deniz Giafer a luat două cartonașe galbene în decurs de câteva minute / Sursă foto: Facebook CS Universitatea Craiova
Deniz Giafer a luat două cartonașe galbene în decurs de câteva minute / Sursă foto: Facebook CS Universitatea Craiova

Articol de GSP - Publicat luni, 27 septembrie 2021 21:59 / Actualizat marti, 28 septembrie 2021 01:07

Titularizarea lui Deniz Giafer (20 de ani) a fost una dintre marile surprize pregătite de Sorin Colceag pentru partida CS Universitatea Craiova - Dinamo. Doar că fundașul și-a dezamăgit din nou colegii, la fel cum se mai întâmplase și în alte situații pe durata acestui sezon. 

Fundașul dreapta a încasat două cartonașe galbene în decurs de 10 minute, și-a lăsat echipa în inferioritate, fiind cel care a comis penalty-ul din care oltenii au deschis scorul. În studiourile televiziunilor de sport, Giafer n-a fost menajat la pauză.

Giafer, criticat de Pancu și Ilie Dumitrescu

„Îl scoteam după un minut, lucrurile erau clare. Era un jucător tânăr. Putea lua roșu de la faza aia, dar sunt tolerate intrările astea. Dinamo intră plină de adrenalină, dar jucătorii tineri, la mesajele astea de încurajare, trec la agresivitatea negativă, fizică, lucruri care nu sunt normale. 

9 din 10 antrenori ar fi făcut schimbarea. Un fundaș trecut de 30 de ani spui că se poate controla, dar așa era foarte greu”, a spus Pancu, la Digi Sport Special. 

Dacă ai deja un galben, nu mai faci fault, era clar acolo. Lipsa de experiență și-a spus cuvântul”, a afirmat și colegul de platou, Ilie Dumitrescu.

Fanii olteni s-au dat în spectacol în debutul disputei cu Dinamo!

Fanii olteni s-au dat în spectacol în minutul 4 al partidei dintre CS Universitatea Craiova și Dinamo, din runda cu numărul 10 a Ligii 1, la scorul de 0-0.

Fanii celor de la CS Universitatea Craiova au fost protagoniștii unui spectacol pirotehnic deosebit în debutul partidei cu Dinamo, jucate acasă, pe arena „Ion Oblemenco”. Zeci de fumigene și de torțe au fost aprinse în peluza Nord, locul unde stă facțiunea dură a suporterilor. „Centalul” Cătălin Popa a fost nevoit să întrerupă jocul pentru câteva clipe, astfel încât fumul negru să nu afecteze vizibilitatea de la nivelul gazonului.

Citește și alte știri de actualitate:

Cine sunt cele mai importante nume înscrise la masa credală de la Dinamo: PCH și firmele lui Negoiță solicită cei mai mulți bani + valoarea totală a datoriilor

Iuliu Mureșan a făcut anunțul, chiar înaintea meciului cu CSU Craiova: „El va fi cel care va conduce echipa”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (2)
davedanger
davedanger  •  28 Septembrie 2021, 03:15
Postat de magic4ever pe 28 Septembrie 2021, 00:53

Afara cu gafeorul si non valoarea de Giafer de la Dinamo!!!Cu clona Fcsb a jucat dezastruos, nu trebuia niciodata sa mai joace titular la Dinamo, si-a aratat limitele....sa plece si Amzar si Colceag alaturi de aceste "mari sperante"

cu clona vitan barzesti ***. game set match. nu uitati umilinta asta cat traiti.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

magic4ever
magic4ever  •  28 Septembrie 2021, 00:53

Afara cu gafeorul si non valoarea de Giafer de la Dinamo!!!Cu clona Fcsb a jucat dezastruos, nu trebuia niciodata sa mai joace titular la Dinamo, si-a aratat limitele....sa plece si Amzar si Colceag alaturi de aceste "mari sperante"

Vezi toate comentariile (2)
Comentează