FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - DINAMO

CRAIOVA - DINAMO // Dusan Uhrin surprinde înainte de meciul cu Craiova: „Mergem 6 ore cu autocarul! Nu e bine că se joacă la Severin”

Articol de - Publicat sambata, 02 noiembrie 2019 13:18

Dusan Uhrin, antrenorul lui Dinamo, a prefațat duelul cu Craiova, de luni, și a dat detalii despre situația din lotul „câinilor”. 

„Avem ceva probleme de lot. Duminică vom decide cine va merge cu noi în deplasare. Jucăm contra unei echipe puternice. Craiova joacă acasă și va fi un un avantaj pentru ea. Noi trebuie să mergem 6 ore cu autocarul. Trebuie să ne concentrăm la acest meci. 

Nu cred că e o idee bună că se joacă meciul la Severin. Stadionul din Craiova e foarte frumos și de aceea nu e bine pentru niciuna dintre echipe”, a declarat Dusan Uhrin la conferința de presă.  

„Nu cred că jucătorii sunt afectați de conferința domnului Negoiță. Nu am simțit că e ceva în neregulă”
Dusan Uhrin

Vezi și:

Filip Mrzljak, detalii despre situația financiară de la Dinamo: „Nu e o surpriză pentru mine” » De ce se bucură că meciul se joacă la Severin 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
fcu1948
fcu1948  •  02 Noiembrie 2019, 16:06

Dar ce caută clonatii la Severin, de ce nu joaca la ei acasă in Bucuresti? Pardon, am uitat ca s-au mutat cu cortul la Craiova...

1407491832664121
Mugur Topirceanu  •  02 Noiembrie 2019, 14:45
Postat de cornelconasu pe 02 Noiembrie 2019, 13:45

De fapt vreo 5 ore cu pauză cu tot că doar nu merge cu 60/h ! Din păcate nu sunt variante pentru avion în afară de Timișoara sau Craiova , dar cu ”la” și ”de la” aeroport e mult mai obositor și tot era nevoie de autocar vreo 200 de km ! Lasă că nu moare nimeni !

Nu cred ca sti sa faci aprecieri corecte despre distante si viteza unui autocar,nu e masina mica,iar drumul de la pitesti la severin crede ma ca e destul de dificil,cu masina mica il faci in 4-4.30h,asa ca da,cu autocarul faci aprox 6h poate chiar mai mult,depinde de trafic.Nu moare nimeni cum ai zis si tu dar ideea e ca 6h de la bucurești nu se compara cu 2h de la craiova,om vedea luni seara ce v a fi.DDB

fairplayromania
fairplayromania  •  02 Noiembrie 2019, 14:31

Succes celor două echipe !!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează