FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Craiova e cu ochii pe un fost golgeter din România! EXCLUSIV Detalii de la negocieri

Articol de GSP - Publicat luni, 23 iulie 2018 12:49

Plecările lui Băluță și Gustavo au creat deranj în ofensiva celor de la Craiova, echipă care este în căutarea unui atacant. Mihai Rotaru, patronul echipei, s-a interesat de Ioan Hora, atacant de 29 de ani care evoluează la Akhisarspor, în prima ligă turcă.

Mai are un an de contract acolo, iar în sezonul trecut a fost împrumutat la Elazigspor. Bogdan Apostu, impresarul fostului golgeter al României, a comentat informația.

"Este adevărat că am avut o discuție cu domnul Rotaru acum vreo două săptămâni, dânsul s-a interesat de situația lui Hora, dar de aici până la un transfer e cale lungă.

În primul rând, cei de la Craiova nu au mai avansat negocierile, iar în al doilea rând salariul lui Hora în Turcia e greu de suportat de orice echipă din România. Restul sunt doar supoziții, realitatea este cea pe care v-am spus-o".

Ioan Hora a evoluat în cariera sa la UTA, Gloria Bistrița, CFR, ASA Târgu Mureș, Pandurii, Konyaspor, Akhisarspor și Elazigspor. CFR a plătit 700.000 de euro Gloriei Bistrița pentru a-l lua în 2010. 

300.000 €este cota pe transfermarkt a lui Ioan Hora

38 de goluri 
a marcat atacantul în Liga 1 în 221 de prezențe

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
kaloogarele
kaloogarele  •  23 Iulie 2018, 17:54

nasol fara acreditare, nu? habar n-avetz de fapt cine cu cine negociaza, noroc ca atz prins un fir de acu' trei stamini sa mai avetz ce mizg ... scrie

110146613198286
Gabi Simon  •  23 Iulie 2018, 17:34

Nici eu nu stiu cine va veni pina la urma dar e pacat si o sa regrete conducerea ca nu a dorit sa il aduca pe Lulacu,acela era exact ce ne trebuie noua la echipa,sa speram in continuare ca coe veni 3 jucatori importanti ca e nevoie urgenta la echipa de a completa locurile libere lasate de cei plecati,

159002568214422
Marcel Uzina  •  23 Iulie 2018, 15:46
Postat de George Adrian Popescu pe 23 Iulie 2018, 14:58

Se pare ca aceasta este noua stratagema pe care o punem in scena - dam un telefon, aratam publicului ca "lucram" si gata, ne-am spalat. Maine poimaine vor pleca si Mitrita si Bancu si cum nu punem nimic in loc... vai de noi. Sincer, de ce ar trebui sa il mai injuram pe Mititelu cand cuplul Rotaru-Popescu se poarta mai rau si mai fals decat acesta?

ba du-te si culca-te ca esti departe de realitate. ai numai fumigene in capul ala.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează