FOTBAL  »  LIGA 1  »  U CRAIOVA - FC NATIONAL 1-0

Craiova e pe val

Articol de GSP - Publicat luni, 16 aprilie 2007 00:00

Oltenii au cistigat al doilea meci in 4 zile si par salvati de la retrogradare.Victoria din etapa trecuta, de la Piatra Neamt, a avut efectul unui elixir pentru olteni. Inca din startul meciului, elevii lui Cioroianu s-au aruncat asupra careului advers, insa bara s-a opus la devierea lui Ninu (26). Golul a venit peste 11 minute. Dorel Stoica a batut ca din tun o lovitura libera, Cristi Munteanu a respins pina in gheata lui Rose, care a indeplinit formalitatea.

De aici inainte, Craiova a incercat sa joace la rezultat. S-a asezat bine in aparare si a pus probleme doar cind "bancarii" au inceput sa iasa la joc. Chiar daca in repriza a doua au intrat pe teren Wobay si Njock, jocul a scazut ca ritm si spectaculozitate. Nationalul n-a putut mai mult, Craiova n-a dorit mai mult. 1-0, 3 puncte si retrogradarea e acum doar un vis urit pentru oltenii lui Mititelu.

Cirtu si Stinga la meci
Doi dintre spectatorii de lux ai partidei de aseara au fost si ex-jucatorii Craiovei, Sorin Cirtu si Ovidiu Stinga. Primul a pregatit pina miercurea trecuta pe FC National, demisionind dupa infringerea cu Poli Timisoara, scor 0-2. Numele celor doi sint vehiculate pentru postul de antrenor al stiintei din vara, atunci cind e de asteptat sa fie inlocuit Cioroianu.

29 aprilie 2007

Playtech: ȘOC! Putin, pus la pământ de SUA. Decizia istorică luată ACUM! E INCREDIBIL


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează