FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

CRAIOVA // EXCLUSIV Corneliu Papură și Cornel Blejan, „sifoanele” lui Rotaru » De ce a plecat Pițurcă: „A simțit că este spionat”

Articol de - Publicat duminica, 12 ianuarie 2020 00:00

A fost spionat Pițurcă la CS Universitatea Craiova? Vechiul și noul A1, Corneliu Papură, e contestat puternic de către fani, de către foști oameni de la club, dar e păstrat în funcție pentru că e „brelocul” de încredere al lui Mihai Rotaru. În aceeași situație e și Cornel Blejan, preparator rămas pe poziții de aproape 7 ani.

Craiova începe 2020 cu Corneliu Papură. Mantaua de vreme rea a Băniei și a patronului Mihai Rotaru. Chiar dacă foști tehnicieni, oficiali sau o parte dintre suporteri i-au atribuit diverse apelative nu foarte onorante omului care trebuie să readucă formația alb-albastră în lupta reală pentru titlu.

Corneliu Papură: „marionetă" și „sifon" pentru Rotaru?

„Marionetă" și „sifon" au fost cuvintele drastice folosite de ultrașii din Peluza Nord, iar pe lângă Papură, suporterii l-au inclus în aceste categorii și pe preparatorul fizic Cornel Blejan. Ultimul e un vechi "client" al fanilor și foștilor oficiali din Bănie, el rezistând indiferent de antrenori și de vremuri în ultimii aproape 7 ani.

Gazeta a dezvăluit încă de acum trei zile că patronul Craiovei i-a informat pe jucători, de peste mări și țări, că trebuie să asculte de Papură, readus la nivelul de A1 după plecarea lui Victor Pițurcă. O parte dintre suporteri - nu doar ultrași, ci și oameni care vin la stadion în diverse zone ale arenei -, au criticat această idee și au anunțat că vor contesta decizia patronatului.

Dar, și din cauza refuzurilor primite, și din cauză că nu vrea să arunce cu sute de mii de euro acum pentru un nou staff tehnic, Rotaru merge pe mâna lui Papi, Blejan et Co. Oamenii lui de casă, cum îi numesc până și jucătorii care au o relație bună cu actualul antrenor. Care se ocupă de pregătiri în Antalya și va sta pe bancă, logic, începând de la amicalul de azi, cu nemții de la Braunschweig.

Ce l-a nemulțumit pe Bergodi

Dacă Edward Iordănescu va continua pe termen nelimitat la Gaz Metan și se va confrunta cu CS Universitatea Craiova în chiar primul meci oficial din 2020, cu posibilitatea de a sosi totuși în Bănie după finalul sezonului regulat, Cristiano Bergodi a declinat oferta lui Rotaru, cel puțin momentan. Nu din rațiuni financiare, spun sursele GSP, ci fiindcă ar fi trebuit să lucreze în staff cu Papură și cu Blejan.

Ultimul a rămas pe baricade în Bănie chiar și atunci când Gigi Mulțescu și-a adus preparatorul lui. Sau când Devis Mangia a venit cu trei preparatori! Bergodi ar fi simțit că va fi controlat și nu-și va putea pune în aplicare ideile, astfel că a lăsat oferta Universității pe hold, într-un mod diplomat. A rămas să se mai gândească.

Pițurcă a simțit că e spionat

Surse autorizate susțin că, pe lângă alte mici neînțelegeri existente pe axa Victor Pițurcă - Mihai Rotaru, fostul antrenor a părăsit echipa din cauza actualului A1 + eternul preparator fizic: „Nea Piți a simțit că este spionat și se spune la birouri tot ce face, tot ce zice, se pierduse legătura directă cu patronul".

Fostul selecționer a mai solicitat îndepărtarea a patru fotbaliști, care nu mai erau pe lista lui: Mirko Pigliacelli, Renato Kelici, Ivan Martici și Alexandru Mateiu! Dintre aceștia, doar unul a fost mazilit, fundașul central. În rest, Piglia, Mateiu și Martici sunt sub comanda lui Papură în Turcia.

3din cele 4 adversare ale oltenilor în ceea ce a mai rămas din sezonul regulat sunt în acest moment în play-off: Gaz Metan (a), Viitorul (d), Poli Iași (d) și CFR (a)

5victorii, o remiză și două înfrângeri a acumulat Papură în primele 8 etape ale campionatului, cât a fost "principal" până la sosirea lui Pițurcă

De fapt, el e A1?!

Suporterii olteni au umor. Fanii strânși în grupul "Vechiul spirit ultras" au publicat de câteva zile o fotografie și-au răspândit-o în mediul online cu cine cred ei că este antrenor principal la U Craiova. Apelând la un fotomontaj, au pus chipul patronului Mihai Rotaru (foto) într-un trening de antrenor al juveților! "Nu vă mai agitați... Momentan, avem antrenor", au scris ei.

CRAIOVA // EXCLUSIV Corneliu Papură și Cornel Blejan, „sifoanele” lui Rotaru » De ce a plecat Pițurcă: „A simțit că este spionat”

Încep din această dimineață

Oltenii vor debuta astăzi, de la ora 10:30, ora României, în meciurile de pregătire ale iernii. Adversară va fi Eintracht Braunschweig, locul 4 în liga a treia germană. Juveții vor prezenta partida live pe website-ul oficial, cât și pe pagina de Facebook a grupării. Mai sunt apoi alte patru partide de verificare, cu Aarau, Pogon Szczecin, Zaglebie Lubin și Wolfsberger.

Cosmin Contra ar fi interesat să preia Craiova: „Există stabilitate”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (28)
pittt
pittt  •  13 Ianuarie 2020, 13:30
Postat de Cristi Puscasu pe 13 Ianuarie 2020, 00:53

da apar dar pe siturile uefa si fifa .in plus daca te uiti pe participarile din cupele europene fcu 1948 este mult deasupra csu mogosoia .invata sate informezi nu baga la cap tot ce iti vand jurnalisti de doi lei . CAT DE CURAND AEVARUL VA INVINGE .CEL TARZIU PANA IN LUNA MARTIE aceasta facatura infiintata la Bucucuresti va plati scump pentru toate abuzurile impreuna cu frf .

Pe bune ? Apar la fcu 1948 est? Chiar nu pricepeti ca fcu 1948 si fcu 1948 est nu au legatura?

529739773888752
Cristi Puscasu  •  13 Ianuarie 2020, 00:53
Postat de lionforever pe 12 Ianuarie 2020, 17:27

Ajica după operația de sugrumare a matului ti-ai schimbat si numele? Iarăși minți prin omisiune, echipa din liga 1 se numește universitatea craiova in liga 3 evolueaza FCU est 1948, pe site-uri apare o cupă la echipa din liga 1 Dar celelalte trofee apar cumva la fcu est 1948 înființată în 2017?

da apar dar pe siturile uefa si fifa .in plus daca te uiti pe participarile din cupele europene fcu 1948 este mult deasupra csu mogosoia .invata sate informezi nu baga la cap tot ce iti vand jurnalisti de doi lei . CAT DE CURAND AEVARUL VA INVINGE .CEL TARZIU PANA IN LUNA MARTIE aceasta facatura infiintata la Bucucuresti va plati scump pentru toate abuzurile impreuna cu frf .

gabryel28
gabryel28  •  12 Ianuarie 2020, 19:03

Care ultrasi? Gsp ne am saturat sa va mai citim minciunile despre clona asta a mafiei politice

Vezi toate comentariile (28)
Comentează