FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - FCSB 0-1

CRAIOVA - FCSB 0-1 // FOTO Meci greu pentru Istvan Kovacs! Oltenii cer și ei un penalty + Trebuia eliminat Panțîru?

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 septembrie 2019 22:25

CRAIOVA - FCSB 0-1 // În minutul 57, la 0-0, a fost rândul Craiovei să ceară un penalty, la un duel în careul vicecampioanei României între Iulian Cristea și Andrei Ivan. 18 minute mai târziu, Ionut Panțîru putea primi cartonașul roșu.

UPDATE 22:34: În minutul 74, Panțîru putea încasa al doilea cartonaș galben, dar a fost iertat de arbitrul Kovacs, după ce fundașul stânga a intrat imprudent într-o contră cu Andrei Ivan.
___________________________________

Ivan avea prim-planul în duelul cu Cristea, iar la un moment dat cade în careu. Reluările nu dovedesc clar contactul. Arbitrul Istvan Kovacs a lăsat și de această dată jocul să continue. 

În minutul 8 a fost o altă fază controversată. Florinel Coman a pătruns în careu, și-a schimbat brusc direcția de alergare și a căzut în urma unui duel cu Kelic, care și-a lăsat neglijent o mână în spate. 

Fotbalistul lui FCSB a cerut insistent penalty, însă centralul Istvan Kovacs i-a acordat „galben” pentru simulare. 

CITEȘTE ȘI:

Vezi AICI toate detaliile de la Craiova - FCSB

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
10153197333999590
Chris Montora  •  16 Septembrie 2019, 12:14

La Coman a fost penalty pt lovitura in laba piciorului nu la nivel de blocare sus, unde e considerat umar la umar. Si la Ivan a fost penalty chiar daca daduse mingea in fata (inca nu iesise mingea cand a avut loc contactul si nici Ivan nu se oprise brusc sa caute contactul). La Coman arbitrul nu a vazut, nici comentatorii la tv, toti au presupus ca Coman cere pentru impingere. La Ivan au zis ca nu mai avea sansa sa prinda mingea dar nu conteaza, nici imprundenta nu poate fi considerata ca fundasul pune clar piciorul nu doar alearga in spatele lui Ivan.

dansy
dansy  •  16 Septembrie 2019, 08:49

Daca penaltiul nu a fost clar la Ivan insemna ca voi cei de la GSP ati orbit.S-au dat mai multe reluari in care se vede clat cum piciorul stand al lui Ivan este lovit.Nu va este bai rusine?Pantaru este iertat de al doilea galben,Tanase simuleaza continuu si nu primeste galben etc.

danirovl
danirovl  •  15 Septembrie 2019, 23:19

Ce o sa urle toata presa acum ca a fost furata craiova!... dar vad ca pana acum nu prea se bate moneda pe treaba asta, cum a fost la dinamo...o fi din cauza ca echipa avantajata a fost fcsb?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează