FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - FCSB

CRAIOVA - FCSB // Victor Pițurcă a dezvăluit înaintea meciului de ce nu a avut încredere în Mihai Bălașa: „Da, e și ăsta un motiv”

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 septembrie 2019 20:25

Victor Pițurcă (63 de ani) și Bogdan Argeș Vintilă (47 de ani), antrenorii din „derby-ul” FCSB - CS Universitatea Craiova, au prefațat jocul la flash-interviurile de dinaintea meciului.

  • Craiova și FCSB se întâlnesc azi, de la 21:00, în derby-ul etapei cu numărul 9 din Liga 1. Partida e liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport.

„Tănase joacă acolo unde dă cel mai bun randament”

Bogdan Vintilă: „Nu era vorba despre o anumită surpriză, doar că nu trebuie să știe adversarul de la început cine joacă și cine nu. Am făcut echipa care e în acest moment cea mai bine montată. 

Vom vedea dacă este nevoie de Moruțan. El este pregătit să intre și să joace.

Florin Tănase joacă acolo unde dă randamentul cel mai bun în acest moment, ca mijlocaș. El poate să joace și pe alt post, dar doar în funcție de anumite nevoi tactice”, a declarat acesta la TV Telekom Sport.

Pițurcă: „Ar putea fi o presiune pe Bălașa, de asta am mers pe Kelic”

Victor Pițurcă: „Jucătorii mei sunt relaxați pozitiv. Aștept un meci pe măsura acestui stadion și a publicului care va fi alături de noi. Îmi doresc un spectacol agreabil și un rezultat pozitiv. 

Dacă Luis Nițu va reacționa așa cum îmi doresc, va rămâne în teren. E un puști care debutează pe prima scenă, plin de calități. Aștept să-i văd personalitatea în meci. 

Da, și presiunea a fost un motiv în cazul lui Bălașa, de asta am mers azi pe Kelic. Etapele viitoare poate va intra și Bălașa”, a declarat Pițurcă, la TV Telekom Sport.

Prezent în studioul TV Digi Sport, Ilie Dumitrescu i-a dat dreptate lui Pițurcă: „Mai bine că l-a menajat. Bălașa trebuie să-și recapete încrederea după erorile de la FCSB”.

ECHIPELE DE START:

CS Universitatea Craiova: Pigliacelli - Martic, Kelic, Acka, Vătăjelu - Ivanov, Cicâldău, Mateiu - L. Nițu, Ivan, Mihăilă 
Rezerve: A. Marinescu, Bălașa, Mățel, Baiaram, Bărbuț, M. Roman II, Qaka
Antrenor: Victor Pițurcă 

Echipa de start FCSB: Bălgrădean – Creţu, Planic, Cristea, Panţîru – Oaidă, Pintilii, Fl. Tănase – Ad. Popa, Hora, Fl. Coman
Rezerve: Niga, Moruțan, Moutinho, Vînă, Ov. Popescu, Chorbadzhiyski, Tsoumou
Antrenor: Bogdan Argeș Vintilă

Stadion: „Ion Oblemenco”, Craiova
Arbitru: Istvan Kovacs // Asistenți: Vasile Marinescu, Ovidiu Artene

VEZI ȘI:

Vezi AICI toate detaliile de la Craiova - FCSB

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
right_wing_resistance_romania
right_wing_resistance_romania  •  16 Septembrie 2019, 11:29
Postat de Amariei Catalin pe 15 Septembrie 2019, 23:46

Tin cu Craiova de 35 de ani ,insa acum si inca de vreo 2 ori mi-am dorit sa ia bataie. Cand ma gandesc ca in urma cu 2 saptamani ma certam cu un fan al Craiovei si incercam sa-l conving ca Papura e peste Piturca si explicam cu detalii ca saracia asta sa implicat si meciul trecut de là Voluntari unde chiar daca am castigat imi venea sa vars vazand transformarea din jocul echipei.In 3 ori 4 meciuri dispar si spectatorii

Daca Papura este peste Piturca, inseamna ca Dica este mult peste Alex Ferguson. De unde veniti cu asemenea idiotenii? Piturca este singurul antrenor care a calificat nationala dupa generatia de aur. Are 3 calificari(sa nu uitam ca el a construit echipa si a condus-o spre Euro 2016) si un baraj pierdut. Restul? 0! La echipe de club? Pai cum facem ca a deschis drumul Romaniei spre cupele europene dupa ce a scos capul in Europa cu FCSB-ul in 2003-2004. Din acea generatie i-a promovat pe Nesu, Ogararu, Radoi, Paraschiv si Ghionea. Jucatori care la 3 ani distanta ajungeau in semifinalele cupei UEFA. in 2010-2013, Piturca ii face selectia lui Becali la jucatori si astfel ajung Chiriches, Pintilii, Chipciu si Gardos la FCSB. Acestia inving Ajax si Chelsea la Bucuresti dupa ce castiga o grupa europeana, iar in al doilea sezon se duc in grupele Champions League dupa ce scot Legia Varsovia. Jucatorii Craiovei nu au ce sa arate dupa 6 antrenamente. Vor arata din februarie, cand Piturca ii va antrena asa cum isi doreste. Craiova este favorita la titlu.

908074729289300
Radulescu Aurel  •  16 Septembrie 2019, 06:42

Nu va grabiti sa trageti in Piturca,am avertizat ca nu va fi usor,indiferent de antrenor. Craiova traverseaza o perioada slaba de cand a plecat Mitrita si nimeni nu face minuni in 2 saptamani. Trebuie multe schimbari in lot.Sunt jucatori care nu stiu fotbal,precum Acka,Kelici(doi adormiti),Barbut, un prost care baga capul in pamant cand da mingea,plus ca unii nu sunt la capacitate. Rabdare!

andyandrei2015
andyandrei2015  •  15 Septembrie 2019, 23:54

daca juca asta ,sincer la ce s-a jucat ,cred ca scorul capata proportii,o singura perioada a fost buna a sa la steaua,in cupa uefa,atat,in rest,cupe si campionate pierdute din cauza sa si a lui alibec,plus arbitri si cioban

Vezi toate comentariile (8)
Comentează