FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - FCSB

CRAIOVA - FCSB // VIDEO Andrei Păunescu, dezvăluire înainte derby: „Gigi Becali și Nicolae Badea l-au sunat pe tata și au zis «Vrem și noi imnuri ca Rapid și Craiova!»”

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 septembrie 2019 16:10

Azi, Craiova și FCSB se duelează în derby-ul etapei a 9-a, într-o atmosferă ce se anunță a fi spectaculoasă.

  • Craiova - FCSB se joacă azi, de la ora 21:00, liveTEXT, video și foto pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Plus  

Andrei, fiul lui Adrian Păunescu, a dezvăluit că Gigi Becali și Nicolae Badea au dorit ca FCSB, respectiv Dinamo să aibă un imn ca al craiovenilor și al Rapidului. Cei doi l-au contactat pe Adrian Păunescu, dar au fost refuzați.

„Acum vreo 12-13 ani, Gigi Becali și Nicolae Badea, cu care avea o relație foarte bună, l-au sunat cam în acealași timp și i-au zis: «Domnule Păunescu, cum se poate ca Rapid și Universitatea Craiova să aibă imnurile astea? Vrem și noi!».

Și tata le-a spus amândurora: «Dragă Gigi, dragă Nicule, cu toată prietenia și dragostea, nu pot să mă prefac că iubesc ce nu iubesc». Ofertele erau foarte generoase, dar tata a spus: «Nu pot!». Imnurile de la Rapid și de la Universitatea Craiova au fost făcute pe gratis”, a declarat Andrei Păunescu la TV Digi Sport.

Citește și:

Basarab Panduru, ironii înainte de duelul Victor Pițurcă - Gigi Becali: „Îl bate de-l ascultă cu urechea” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
caoradea
caoradea  •  15 Septembrie 2019, 23:05

Imnul la FCSB e psalmul nu stiu care...plus ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

maistor_kokir
maistor_kokir  •  15 Septembrie 2019, 18:48

Mie unu nu mi-a placut nimic niciodata din ce se canta cu marca raposatului poet, cu atat mai putin acele imnuri. Daca e sa vorbim de imnuri, pt Steaua as prefera mai degraba un imn cum este cel al Barcelonei.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează