FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - FCSB

CRAIOVA - FCSB // VIDEO Victor Pițurcă nu concepe un eșec în fața lui Gigi Becali: „Avem 30.000 de fani în spate cu FCSB, doar victoria ne interesează!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 septembrie 2019 15:00

Victor Pițurcă (63 de ani), antrenorul Universității Craiova, a prefațat duelul dintre echipa sa și FCSB și a anunțat că Goran Zakaric (26 de ani, extremă dreapta) este foarte aproape să semneze cu formația din Oltenia.

  • Craiova și FCSB se duelează duminică, în cadrul etapei #9 din Liga 1, de la ora 21:00. Meciul va fi în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV.

„Duminică vom avea un meci reușit, o partidă bună. Ceea ce ne interesează pe noi este victoria. Întâlnim una dintre echipele cu cei mai buni jucători din România, iar meciul este deschis oricărui rezultat. Toată lumea așteaptă foarte mult odată cu venirea mea la Craiova, deci presiunea există.

Avem un atu mare, publicul, care e lângă noi și sunt convins că ne va susține pe toată durata meciului. Eu vreau să jucăm cu entuziasm și bucurie, mai ales în fața a 30.000 de spectatori”, a declarat Victor Pițurcă.

CONFERINȚA DE PRESĂ INTEGRALĂ

🎥 #LIVE: Conferința de presă premergătoare meciului cu FCSB. #SustineStiinta #AsaELaCraiova #CampioniLaSuporteri

Publicată de Universitatea Craiova pe Vineri, 13 septembrie 2019

„Vine și Zakaric!”

Zakaric este deja jucătorul Craiovei, în proporție de 90% se va rezolva acest transfer”, a mai spus Victor Pițurcă.

Goran Zakaric vine în România din postura de jucător liber de contract, după despărțirea de Partizan Belgrad. De menționat că Zakaric are același impresar pe care îl au Renato Kelic și Elvir Koljic, jucători importanți la formația din Liga 1.

CRAIOVA - FCSB // VIDEO Victor Pițurcă nu concepe un eșec în fața lui Gigi Becali: „Avem 30.000 de fani în spate cu FCSB, doar victoria ne interesează!”

1.250.000 de euroe cota de piață a lui Goran Zakaric

VEZI ȘI:

FCSB i-a reziliat contractul lui Andrei Marc la o lună de la transfer: „Îi mulțumim pentru efortul depus”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
antalmihai
antalmihai  •  13 Septembrie 2019, 16:28

Craiova....................... Distrugetiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

antalmihai
antalmihai  •  13 Septembrie 2019, 16:26
Postat de Ovidiu Pop pe 13 Septembrie 2019, 16:17

Stelistii din toata tara ureaza mult succes lui Piturca in meciul de duminica contra ***. *** fcsb, fortza Steaua Bucuresti.

Respect!

734735283533540
Ovidiu Pop  •  13 Septembrie 2019, 16:17

Stelistii din toata tara ureaza mult succes lui Piturca in meciul de duminica contra ***. *** fcsb, fortza Steaua Bucuresti.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează