FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - GAZ METAN 3-1

CRAIOVA - GAZ METAN 3-1 // FOTO Cele două faze care au aprins prima repriză din Bănie » Marius Avram și deciziile cu care i-a enervat pe olteni

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 ianuarie 2020 20:49

CS Universitatea Craiova și Gaz Metan Mediaș au oferit o primă repriză spectaculoasă, la prima lor apariție oficială din 2020. La pauză, oltenii au fost în avantaj, scor 2-1, impunându-se în final cu 3-1. 

Partida din Bănie a căpătat mai multă culoare și în urma a două faze care au provocat protestele oltenilor. 

Oltenii au protestat la penalty-ul primit de Gaz Metan

În minutul 36, la 2-0 pentru Craiova, arbitrul Marius Avram a dictat penalty pentru Gaz Metan după o cădere în careu a lui Dumitru Cardoso. Oltenii au reclamat o presupusă simulare a lui Cardoso, însă reluările TV au surprins contactul dintre jucătorul medieșenilor și Acka, fundașul alb-albaștrilor. 

CRAIOVA  - GAZ METAN 3-1 // FOTO Cele două faze care au aprins prima repriză din Bănie » Marius Avram și deciziile cu care i-a enervat pe olteni

Craiova, gol anulat în prelungiri

În prelungirile primei reprize, Craiova a forțat golul 3, însă arbitrul Marius Avram și asistentul de pe acea parte au anulat golul lui Luis Nițu pe motiv de ofsaid. Aceștia au considerat că Nițu se afla în poziție neregulametară în momentul în care a fost lansat de Cicâldău. 

CRAIOVA  - GAZ METAN 3-1 // FOTO Cele două faze care au aprins prima repriză din Bănie » Marius Avram și deciziile cu care i-a enervat pe olteni

Golul de 3-1, precedat de un fault în atac

Craiova a făcut 3-1 în repriza secundă și datorită unei greșeli pe care a comis-o Marius Avram. Arbitrul nu a sancționat un fault pe care l-a comis Koljic asupra lui Larie în faza în care Cosic a înscris al treilea gol al oltenilor. 

Koljic l-a doborât pe fundașul fost la FCSB, balonul a ajuns la Cosic, care a tras plasat, în colțul din stânga portarului Pleșca. Cicâldău executase cornerul din care a rezultat golul oltenilor. 

În acest sezon, CS Universitatea Craiova a mai bifat două partide cu Marius Avram la centru. Ambele au fost câștigate: 3-1 cu Viitorul și 4-1 cu Dinamo. 

+10 FOTO
  • Sursă foto: Facebook Craiova

Urmărește AICI meciul dintre Craiova și Gaz Metan Mediaș

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
dansy
dansy  •  02 Februarie 2020, 10:31
Postat de Luter King pe 01 Februarie 2020, 09:58

la golul doi din lovitura libera ala a fost faut ? de rasul lumi piticul asta de avram ,mai rau ca tacsu ce te fura cu zambetul pe fata .***--URI BIPEDE .

Da bai a fost fault.Ce vroiai sa-i rupa picioarele ca sa vezi tu faultul??Mai studiaza fotbalul si dupa aia vino pe aici ca acum scrii prostii

860474370654943
Luter King  •  01 Februarie 2020, 09:58

la golul doi din lovitura libera ala a fost faut ? de rasul lumi piticul asta de avram ,mai rau ca tacsu ce te fura cu zambetul pe fata .***--URI BIPEDE .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează