FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Atac nemilos la Marinos Ouzounidis: „Mangia și Bergodi, 10 clase peste el. A făcut Craiova și mai mică!”

Marinos Ouzounidis, antrenor CS Universitatea Craiova // foto: Imago
Marinos Ouzounidis, antrenor CS Universitatea Craiova // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 18 mai 2021 13:10 / Actualizat marti, 18 mai 2021 15:26

Marinous Ouzounidis (52 de ani), antrenorul de la CS Universitatea Craiova, a fost criticat dur de Basarab Panduru (50).

„Juveții” lui Marinos Ouzounidis au ajuns la 5 meciuri fără victorie și la 4 înfrângeri consecutive în Liga 1. Oltenii au pierdut orice șansă la titlu și ar putea rata chiar și locul 3, fiind la egalitate de puncte cu Sepsi OSK cu două etape înainte de final.

După ultimul meci al Craiovei, pierdut cu CFR Cluj chiar acasă, pe „Ion Oblemenco”, scor 1-3, analistul TV Barasab Panduru l-a criticat în termeni duri pe Ouzounidis, despre care spune că este cu „10 clase” sub Devis Mangia și Cristiano Bergodi, doi dintre antrenorii recent-trecuți prin Bănie. 

Basarab Panduru: „Mangia și Bergodi, 10 clase peste Ouzounidis”

„Echipa a jucat ce ai antrenat tu, echipa joacă de foarte mult timp aşa. Eu am impresia că au greşit antrenorul cei de la Craiova. Au adus un antrenor de echipă mică la o echipă mare, un antrenor care în loc să o facă şi mai mare, a făcut-o pe Craiova şi mai mică. Craiova n-a jucat atât de slab niciodată. 

Mangia este 10 clase peste el, Bergodi e 10 clase peste el, fără nicio discuţie, iar acum a venit acest antrenor pentru care singura preocupare a fost să se apere. A reuşit să câştige acele două meciuri cu CFR şi cu FCSB, dar cu noroc, nu pe un mare joc făcut de Craiova. Iar acum termină în genunchi. A luat o echipă care juca fotbal şi a dus-o la cel mai scăzut nivel. 

Echipa a jucat exact cum a antrenat-o el, am şi auzit când a spus că mai bine băga echipa a doua. Păi, de ce să nu antrenăm prima echipă în loc să băgăm echipa a doua? Am văzut o echipă care nu are nicio idee de joc”, a spus Panduru la Telekom Sport

CS U Craiova a jucat 20 de meciuri sub comanda antrenorului grec, 9 dintre acestea sfârșindu-se cu victoria „leilor”. Alte 6 partide s-au terminat la egalitate, iar 5 au fost pierdute, 4 dintre înfrângeri venind chiar în ultimele 4 etape în Liga 1.

Ouzounidis: „Nu accept un asemenea joc!”

După ultima înfrângere a Craiovei, 1-3 cu CFR Cluj pe teren propriu, Ouzoundis a izbucnit la adresa propriilor fotbaliști: „Am început bine, dar ce a urmat după aceea.. nu-mi vine să cred! Nu așa se joacă fotbalul. Am nevoie de explicații de la fotbaliști. Distrugem totul într-o săptămână, două. Nu accept un asemenea joc! 

Chiar și când ne conduce adversarul cu 10-0, de ce renunți?! Nu înțeleg de ce renunți la luptă! Trebuie să dăm totul până la final. E inadmisibil să renunți așa la joc. Sunt dezamăgit și de jucătorii cu experiență, ei trebuie să ajute echipa, nu ce au făcut în seara asta. Ce e asta?!”

Marinos Ouzounidis continuă la Craiova

În orice caz, deși Craiova a pierdut 4 meciuri la rând în play-off, conducerea și suporterii au încredere în profesionalismul grecului Marinos Ouzounidis și spun că alta era situația dacă nu se confrunta cu atâtea accidentări și suspendări. Conducătorii au mare încredere în profesionalismul său, fiind gata să-i acorde credit și-n 2021 - 2022. La fel și suporterii!

Mai multe știri din Liga 1:

Omul din umbră » El i-a ajutat pe jucătorii lui Dinamo să obțină o remontada extraordinară în 19 zile: 5 victorii consecutive în play-out

Simulează democrația pentru alegeri » Gino Iorgulescu a intrat deja în campanie pentru încă un mandat la LPF

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  19 Mai 2021, 07:23

Daca este adevarat ce spune Ion Craciunescu ca unii dintre jucatorii Craiovei si-au lucrat antrenorul atunci, fara pic de mila, acestia trebuiesc exclusi din fotbal.

2028707744052775
Lupul Singuratic  •  18 Mai 2021, 19:39

Nu ii dau nici eu dreptate lui Panduru. Cu Ouzounidis pe banca , CSU a batut si pe CFR si pe FCSB , iar in egalul dinaintea play off-ului cu FCSB chiar a zburdat pe teren echipa. Este clar ca multi dintre jucatori nu sunt profesionisti , iar in aparare , in ciuda organizarii foarte bune de joc imprimate de antrenor , inca nu sunt fotbalisti de calitate. Pigliacelli ( iese prost din poarta sau nu iese atunci cand trebuie) , Acka(probleme mari cu miscarea in teren, speriat de minge si de fotbal in general) , Vatajelu(prea marunt pentru fotbalul mare , cu interventii rudimentare) sau Bancu ( risipitorul de mingi si energie al echipei) au gafat impardonabil in ultimele meciuri. "Tataie"Costica (Constantin) a obosit si el asteptandu-si pensia . Eu nu i-as mai pastra decat pe Vladoiu, Baiaram, Nistor, Cicaldau si Ivan care macar au mai pus osul la treaba. Restul sunt de umplutura , rataciti si cu duhul si prin fotbalul mare.

albalbastru72
albalbastru72  •  18 Mai 2021, 19:27

Basarabe,Basarabe,slab ai fost ca jucator,inexistent ca antrenor si foarte slab ca analist.Lasa ca se scoate Ozunidis etapa viitoare cu fecesebeaua,e***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează