FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - PLZEN 0-2

CRAIOVA - PLZEN 0-2. CS Universitatea Craiova, înfrângere clară în primul amical al verii » Primul „11” folosit de olteni

Craiova - Plzen 0-2. Sursă foto: Facebook Craiova
Craiova - Plzen 0-2. Sursă foto: Facebook Craiova

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 august 2020 18:56 / Actualizat vineri, 14 august 2020 19:18

CS Universitatea Craiova a pierdut astăzi cu Viktoria Plzen, scor 0-2, primul amical disputat în cadrul stagiului de pregătire din Austria.

Fără Bergodi pe bancă, oltenii n-au avut prea multe șanse în fața vicecampioanei Cehiei, echipă care va evolua în preliminariile Ligii Campionilor. Cehii au deschis scorul în minutul 20, prin Cermak, și au mai punctat o dată în minutul 80, prin Alvir.

În formula de start a Craiovei și-a făcut apariția Marius Constantin (35 de ani), unul dintre trasferurile reușite în această vară de olteni. 

Echipa de start a Craiovei: 13. Pigliacelli – 18. Vlădoiu, 4. Bălașa, 23. M. Constantin, 11. Bancu (cpt.) – 8. Mateiu, 16. Nistor, 10. Cicâldău, 9. Ivan, 19. Koljic, 28. Mihăilă.

Al doilea test este sâmbătă, de la ora 18:00, cu formația WSG Swarovski Tirol, proaspăt retrogradată în liga secundă din Austria. Partida va putea fi urmărită pe pagina de Facebook a alb-albaștrilor.

În scurt timp, craiovenii îl vor avea la dispoziție și pe antrenorul Cristiano Bergodi. Acesta s-a vindecat de coronavirus, a fost externat din spitalul „Victor Babeș” din Craiova și va decola în scurt timp spre Austria.

VIDEO Craiova - Viktoria Plzen (meci integral): 

Lotul deplasat în Austria: 

  • Mirko Pigliacelli, Andrei Marinescu, Laurențiu Popescu, Stephane Acka, Marius Constantin, Mihai Bălașa, Paul Papp, Vladimir Screciu, Nicușor Bancu, Ionuț Mitran, Ștefan Vlădoiu, Bogdan Vătăjelu, Alexandru Mateiu, Alexandru Cicâldău, Marian Danciu, Dan Nistor, Vasile Constantin, Antoni Ivanov, Cristi Bărbuț, Valentin Mihăilă, Ștefan Baiaram, Andrei Ivan, Elvir Koljic și Alexandru Tudorie

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova: 

CRAIOVA. Cristiano Bergodi s-a vindecat de COVID-19! A plecat din spital și merge la echipă: „Am fost tratat exemplar”

Cel mai ciudat transfer al verii în Liga 1 stârnește suspiciuni! Premieră în istoria campionatului

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
10aripa
10aripa  •  15 August 2020, 18:52

Rezultat absolut normal...

dakesis
dakesis  •  14 August 2020, 23:27

ocazie imensa a lui Nistor, singur cu portarul, dupa o cursa de 50m a lui Mihaila. Sa va faca cititorii un rezumat cat de cat mai ca lumea, ca voi nu aveti timp decat de semintele imbecalului....

sibelius
sibelius  •  14 August 2020, 21:08
Postat de antihotie pe 14 August 2020, 20:23

lipseste Luis Nitu, Markovici ar fi readus. Tudorie si Papp sunt transferuri complet inutile. M.Constantin poate juca 1 an dar numai in liga I, nu poate duce un ritm alert de cupe europene. Absenta lui Nitu mi se pare o nebunie. A. Marinescu (cred ca foarte putini suporteri ai Craiovei l-au vazut la fata) si Acka (n-are legatura cu fotbalul) sunt si ei in plus.

Pe Nitu l-ati dat la Gaz Metan.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează