FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

CRAIOVA. Radu Banciu l-a desființat pe Cristiano Bergodi: „Un pantofar! Cum să iei, mă, titlul cu ăsta? Nu înțeleg”

Radu Banciu l-a criticat dur pe Bergodi +8   FOTO
Radu Banciu l-a criticat dur pe Bergodi

Articol de - Publicat marti, 14 iulie 2020 08:52 / Actualizat marti, 14 iulie 2020 11:01

Jurnalistul Radu Banciu (50 de ani) l-a criticat dur pe Cristiano Bergodi (55), antrenorul CS Universității Craiova, liderul din Liga 1.

„Dacă Craiova nu va lua campionatul, va fi exact în situația lui Liverpool de anul trecut. Va considera că nu-l va mai lua niciodată. Ce-ar fi supărător, sigur, dacă nu ești fan Craiova, este următoarea chestie. Cum să iei, mă, campionatul cu Bergodi? 

Bergodi este un pantofar! Dacă era antrenor, îl băgau în seamă Reggina, Avellino, adică o echipă din asta măruntă de pe undeva. Cum să vii a nu știu câta oară să antrenezi în România? Când tu vii dintr-o țară în care se mănâncă fotbalul pe pâine. Asta nu pot să înțeleg. Ce antrenor să fie Bergodi când el nu-și găsește locul în Italia nicăieri? Dacă nu poți s-o preiei și tu pe Lecce, să stai 3 ani acolo, de ce să vii să antrenezi în România echipe de nivelul ăsta?”, a spus Banciu, la Look Plus.

Craiova, lider în Liga 1

Cu 3 etape înainte de final, Craiova este pe primul loc în play-off, cu un punct în fața CFR-ului, ocupanta locului doi. Oltenii s-au impus în ultima rundă, 2-1, cu FCSB. Trupa lui Bergodi mai are de jucat cu FC Botoșani, Astra Giurgiu și CFR Cluj.

5 victoriidin 5 meciuri are Craiova cu Bergodi pe bancă

Clasamentul play-off-ului din Liga 1:

FOTO Cele mai tari imagini din partida Craiova - FCSB 2-1

+4 FOTO

VIDEO Ce a declarat Cristiano Bergodi după Craiova - FCSB 2-1

Citește mai multe știri despre CS Universitatea Craiova:

Craiova, primul transfer pentru sezonul următor » În Bănie vine un UEFAntastic!

Mihai Rotaru, răspuns dur pentru Gigi Becali: „E rușinos! Avem o invazie a precupețelor”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (20)
3112406602140030
Cristi Barbu  •  15 Iulie 2020, 09:54

se pricepe si la fotbal *** asta de Banciu

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sachealuzapacitu
sachealuzapacitu  •  14 Iulie 2020, 22:19

Sa vorbesti in asemenea termeni despre un om pe care nu-l cunosti, inseamna ca ai adunat ceva frustrari in viata ta... Si eu pot sa spun despre tine, banciule, ca esti un pseudoziarist, de vreme ce ai lucrat, sau lucrezi inca la b1 tv, dar nu o spun... Tu, banciule, vrei sa te arati desept... dar nu esti...

2017951038224051
Icu Lucian Florin  •  14 Iulie 2020, 18:30

Ce ție și cu frustrările ăstea . Băncile pari băiat deștept,doar pari, dacă Bergodi era antrenor la OEM și avea 5 din 5 nu mai era pantofar. "Pantofarul" a adus Știința pe primul loc după vreo 29 de ani cu șanse reale la campionat,locul 2 de vicecampioana asigurat, l-a bătut și pe Dan penalty și pe războinicul luminii și mai avem 3 trepte până la premiul suprem, până la al 5 titlu de campioană din istoria Științei.Tot pentru frustrați avem cei mai frumoși și numeroși suporteri din România (cu cifre reale,cu derby-uri cu casa închisă și medie de peste 13000 de suporteri per meci)nu că alții doar prin sondajele gsp și jiji sport ,avem cel mai bun atac ,cel mai bun mijloc și de la anul și cei mai buni fundași,al doilea portar ca valoare anul ăsta și cel mai bun de anul viitor,avem pepiniera plină de copii talentați și de reală valoare. Forza Știința și ciocul mic pentru ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează