FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - KUBAN, 11 OCTOMBRIE, ORA 19.00

Cristi Balaj va arbitra primul meci de pe Cluj Arena!

Articol de GSP - Publicat luni, 03 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 03 octombrie 2011 20:08

Arbitrul Cristian Balaj va conduce la centru meciul amical dintre echipa Universitatea Cluj şi formaţia rusă pregătită de Dan Petrescu, Kuban Krasnodar, la care sunt legitimaţi Dacian Varga şi Gheorghe Bucur, care va inaugura Cluj Arena, informează site-ul oficial al clubului ardelean.

Balaj va fi ajutat de asistenţii Micloş Nagy şi Gero Szabo, arbitru de rezervă fiind desemnat Teodora Albon.

Partida amicală Universitatea Cluj - Kuban Krasnodar se va disputa la 11 octombrie, de la ora 19.00.

Pe de altă parte, directorul de imagine al LPF, Sorin Satmari, a vizitat, luni, Cluj Arena şi a omologat stadionul pentru meciurile de pe teren propriu din Liga I ale Universităţii Cluj. "Stadionul a fost omologat, tocmai s-a terminat vizita domnului Satmari. De azi, Universitatea Cluj poate evolua pe Cluj Arena", a declarat Cosmin Irimieş, directorul executiv al clubului, conform Mediafax.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
mihnea80
mihnea80  •  04 Octombrie 2011, 08:10
Postat de tudormarchis pe 04 Octombrie 2011, 07:13

Oare daca era brigada din cluj nu era mai bine??? Ce are Mihai Prodan lipsa de nu arbitraza??? Toti din Cluj care puteau sa schimbe decizia si nu au facut nimic sa le fie rusine!!!!

poate sunt reguli la meciurile internationale, chiar daca-s amicale, iar arbitrul trebuie sa fie dintr-o anumita categorie, sa fie pe lista uefa. Sa vedem pe cine va promova Craciunescu, e cazul sa faca o rocada, sa mai lase si pe altii sa muste din cascavalul cel mare.

tudormarchis
tudormarchis  •  04 Octombrie 2011, 07:13

Oare daca era brigada din cluj nu era mai bine??? Ce are Mihai Prodan lipsa de nu arbitraza??? Toti din Cluj care puteau sa schimbe decizia si nu au facut nimic sa le fie rusine!!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează