FOTBAL  »  Superliga  »  AVERE

Acum are bani de Dinamo! Cristi Borcea a dat lovitura la închisoare: „A făcut 70 de milioane de euro!” » Detalii despre cea mai nouă afacere

Cristi Borcea a făcut o avere în pușcărie
Cristi Borcea a făcut o avere în pușcărie

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 mai 2020 22:16 / Actualizat joi, 23 iulie 2020 22:41

Dumitru Dragomir, fost președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a vorbit despre Cristi Borcea, fostul acționar al lui Dinamo, și dezvăluie câți bani a câștigat omul de afaceri în ultima perioadă.

Încarcerat în două rânduri, între martie 2014 și iulie 2018 și între februarie 2019 și noiembrie 2019, Borcea ar fi dat lovitura pe plan financiar, susține Dumitru Dragomir.

„Borcea a făcut 70 de milioane de euro cât timp a fost în pușcărie! Sper să nu se supere pe mine pentru că spun asta. Dar nu cred că se mai întoarce în fotbal”, a declarat Dumitru Dragomir la TV Telekom Sport.

EXCLUSIV Cum a conceput Cristi Borcea 4 copii cât timp era la pușcărie: „N-am fost niciodată la camera nupțială, am avut adrenalină, stimulent”

Cristi Borcea are fermă în Dolj

La începutul acestui an, Cristi Borcea a investit în ferma de 4.000 de hectare pe care prietenul Gigi Nețoiu a făcut-o în Cetate, din județul Dolj. Dumitru Dragomir spune că a fost la fermă și a dat detalii despre investiția lui Borcea.

„Acum o oră m-am văzut cu ei. Am cinat împreună. Am mâncat pui de țară, de la Cetate. Ce au ăștia acolo... Borcea și Nețoiu sunt deștepți! Sunt dați dracului. Am fost acum o săptămână acolo pentru că nu credeam. Băi fraților, sunt 2.500 de oameni care muncesc acolo. Au pământ irigat, au mașini care merg singure, tractoare. Când am fost eu acolo au cumpărat o grămadă de tiruri noi. Borcea și Nețoiu sunt sclipitori”, a adăugat Dragomir.

Cristi Borcea voia să cumpere Săftica

„Borcea i-a promis lui Negoiță relativ de curând să achiziționeze baza de la Săftica. Era dispus să-i dea câteva sute de mii de euro, un milion. Putea doar o parte să preia. În fine, mai mult voia să sprijine clubul, printr-o sumă de bani. În schimb, ar fi putut să-i dea abonamente sau loje pe Național Arena sau se găsea o formulă. Nu s-au înțeles, asta a fost”, au declarat sursele GSP.

Borcea s-a limitat la a spune doar atât: „Nu mai contează ce-a fost, totul e istorie. Mi-ar fi plăcut și-aș fi vrut doar ca să fie într-o funcție la club Cornel Dinu, să fie o voce de luat în seamă, ținând cont ceea ce a făcut pentru club și ce experiență are. Ar fi fost un om care dădea o idee”.

VIDEO Ioan Andone îl atacă pe Cristi Borcea: "Nu se pricea la fotbal! 

Citește mai multe știri din Liga 1:

Dezvăluiri din „cazinoul Ligii 1”: „N-am văzut în viața mea ce făcea Gigi Becali la 21!” » Ce conducător de club era „cel mai bun din Europa la table!”

Anunțul momentului la Dinamo » Ionel Dănciulescu a recunoscut în direct: „S-a rezolvat”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (34)
trink
trink  •  21 Mai 2020, 15:00
Postat de Vasile Pasca pe 21 Mai 2020, 12:09

A avut intotdeauna bani ,unii facuti chiar din DINAMO ,ptr ca DINAMO este in aceasta situatie si datorita conducerii,,intelepte ”a lor prin achitarea de salarii mari in contrapartida cu ceilalti investitori de atunci,dar acumuland datorii catre stat,catre unii jucatori plecati de acolo,iar acum toti care au fost in conducerea lui Dinamo se spala pe maini de situatia clubului pe care l-au pastorit ani de zile si l-au lasat bolnav intorcand spatele ! De aici se vede ca nu au fost si nici nu sunt dinamovisti cu adevarat ,ca nu ai fost un parinte sincer ,daca acum la greu ai intors spatele la necazurile propriului tau copil ! Nu mai dati sfaturi ci doar aduceti fapte concrete in sprijinul afirmatiilor voastre !In rest va doresc tuturor numai bine si FORTZA DINAMO !

bv!

valdino
valdino  •  21 Mai 2020, 14:13

Nea militica bate, ca de obicei, campii..70 mil euro..????

107991897552266
Piramidon Quijote  •  21 Mai 2020, 12:17

Ce dacă a făcut 70 de milioane ? Îi revine mai puțin de un milion la fiecare plod pe care l-a fabricat ...

Vezi toate comentariile (34)
Comentează