FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - POLI TIMIŞOARA 3-1

Cristi Borcea: "Am venit cu vitamine şi am cîştigat" :D

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 mai 2009 00:00

Cristi Borcea, preşedintele executiv al lui Dinamo, spune că jucătorii săi au demonstrat astăzi pe teren că sînt echipa cea mai bună.

"Am venit cu vitamine şi am cîştigat. M-am obişnuit în ultimul timp cu presiunea care se pune pe Dinamo. Am vorbit cu jucătorii să demonstrăm că sîntem cea mai bună echipă. Trebuie să cîştigăm acest campionat. Meciurile importante au fost cîştigate de Dinamo şi mergem cu speranţe mari la Urziceni", a spus Cristi Borcea.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
 •  18 Mai 2009, 00:31

Hai, faceti o laba mica si mars in pat! Miine mergeti la scoala, cacaciosilor ce nu stiu sa piarda!

 •  18 Mai 2009, 00:29

Dinamo a cistigat pe nedrept? Sinteti P::R::O::S::T::I, A::N::A::L::F::A::B::E::T::I, M::U::I::S::T::I si aveti un IQ

 •  18 Mai 2009, 00:24

Cei cre pretind ca a fost blat, sa se supuna unui control neurologic! Cine pierde simtul realitatii e la un pas de schizofrenie!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează