FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

Cristi Borcea dă din casă! :D » Acţionarul lui Dinamo influenţează transferurile Stelei

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 octombrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 28 octombrie 2011 18:25

Cristi Borcea trebuie să fie atent ce mai discută cu Gigi Becali. Naşul său este foarte atent la jucătorii care îi plac acţionarului dinamovist şi încearcă să îi aducă la Steaua.

Nu contează că s-au înrudit, fotbalul rămîne fotbal. Patronul Stelei profită de discuţiile pe care le are cu Cristi Borcea pentru a-şi pregăti transferurile. Acesta a dezvăluit de ce nu renunţă la mijlocaşul Mihai Răduţ, dar şi cum a reuşit să îl transfere pe Vlad Chiricheş de la Pandurii, ambii fiind jucători doriţi de finul său la Dinamo.

"O să fiu cu ochii pe Mihai Răduţ. Prea se ruga de mine Borcea: «dă-mi-l pe Răduţ, dă-mi-l pe Răduţ». O fi mirosit el ceva, aşa l-am luat şi pe Chiricheş, tot de la el am furat-o. Era şucărit rău că nu-i dădea Badea 400.000 de euro să îl ia. L-am întrebat eu cine e şi cică «cel mai bun fundaş central». Pac, l-am studiat şi am dat 700.000 pe el", a spus Gigi Becali la GSP TV.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
liviuandrei1986
liviuandrei1986  •  29 Octombrie 2011, 13:51

hai borcica fa-ti bagajele si pleaca in miami ..te rugam frumos!!!

dannycatel
dannycatel  •  29 Octombrie 2011, 13:14

pac,pac.........petarda o sa ajunga si chiriches...bine ca nu a venit la dinamo

ss_iniesta_ss
ss_iniesta_ss  •  29 Octombrie 2011, 11:25

Borcea zice la panarama ... Zice de toti jucatorii ca sunt buni ca sa ii ia Becali la steaua

Vezi toate comentariile (23)
Comentează